Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Σοκ για την 18χρονη που γέννησε στην μπανιέραΣυγκλονισμένη είναι η κοινωνία από την τραγωδία μίας 18χρονης σε χωριό της ευρύτερης περιοχής της Ολυμπίας που γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της χωρίς όμως να καταφέρει να επιβιώσει το μωρό που έφερε στον κόσμο...Πληροφορίες λένε πως ούτε οι γονείς της δεν είχαν υποψιαστεί πως η κοπέλα ήταν έγκυος και την αύξηση του βάρους την απέδιδαν στο στρες για τις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιούνιου όπου η μαθήτρια συμμετείχε.
Ήταν λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα όταν η 18χρονη πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού της μπήκε στην μπανιέρα και γέννησε μόνη της. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο του παιδιού γεγονός που συνέβαλλε στο ότι το μωρό δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Η μητέρα της άκουσε ένα θόρυβο στο μπάνιο γεγονός που την έκανε να ανησυχήσει και να πάει να δει τι συμβαίνει. Ανοίγοντας την πόρτα έκπληκτη βρέθηκε μπροστά στην κόρη της που ήταν στο μέσα στα μπανιέρα μαζί με το μωρό μέσα στα αίματα.

Αμέσως ξύπνησε τον σύζυγό της και μετέφεραν την κόρη της στο νοσοκομείο του Πύργου όπου εκεί οι γιατροί της παρείχαν όλες τις ιατρικές φροντίδες που ήταν απαραίτητες για να μην κινδυνέψει η υγεία της.

Παράλληλα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που με προφορική εντολή ζήτησε η κοπέλα να μην κρατηθεί και έδωσε εντολή στην Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση.

Η 18χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση και επηρεασμένη από την περιπέτεια που πέρασε.

ΠΑΤΡΙΣ

Share on Facebook