Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Προπόνηση και 20ωρο ταξίδι!


Πρωί - πρωί οι παίκτες της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες και το μεσημέρι στο αεροδρόμιο για το 20ωρο ταξίδι Αθήνα - Μπανγκόγκ - Σίδνεϊ - Μαζί με την αποστολή και ο Σταύρος Αδαμίδης

Μετά το σημερινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...

... αύριο νωρίς το πρωί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Στις 08:00 το πρωί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους περιμένει στους Θρακομακεδόνες για προπόνηση, ενώ το μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή για την Αυστραλία. Αρχικά η πτήση της ΑΕΚ (16:15) θα πάει στην Μπανγκόγκ (πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης) και από εκεί θα αναχωρήσουν για το Σϊδνεϊ της Αυστραλίας. Η πρώτη πτήση αναμένεται να διαρκέσει εννιά ώρες, δύο ώρες υπολογίζεται η ανταπόκριση και άλλες εννιά ώρες το ταξίδι για την Αυστραλία. Κάτι που σημαίνει ότι θα η ΑΕΚ θα ταλαιπωρηθεί 20 ώρες για να φτάσει στο Σίδνεϊ!

Για το τουρνουά της ΑΕΚ στην Αυστραλία με τις Ρέιντζερς, Μπλάκμπερν και Σίδνευ FC. ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους παρακάτω 24 ποδοσφαιριστές: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Εντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς και Παυλής.

Την αποστολή της ΑΕΚ στην Αυστραλία θα συνοδεύσει και ο ίδιος ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ακολουθήσει την ομάδα και θα παραστεί εκπροσωπόντας την ομάδα σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις με τους ομογενείς.

http://www.aek365.gr


Share on Facebook