Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

344.790 πακέτα λαθραίων τσιγάρων έκρυβε η νταλίκα


Στο τελωνείο Στυλίδας θα μεταφερθεί σήμερα η νταλίκα που εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων χθες στις 18:00 στην εθνική οδό στο 238 χλμ. κοντά στις Ράχες με τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων....
Όπως διαπιστώθηκε, ο 49χρονος οδηγός από τον Πύργο Ηλείας οδηγούσε το Ι.Χ.Φ., του οποίου οι πινακίδες κυκλοφορίας αντιστοιχούσαν σε άλλο φορτηγό, επίσης στερείτο άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ είχε λήξει η άδεια οδήγησης.

Μέχρι αργά χθες μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ασφάλειας και του ΣΔΟΕ έκαναν την καταμέτρηση, έξω από το κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας. Η ποσότητα που μετέφερε η νταλίκα ήταν 344.790 πακέτα τσιγάρων.

Ο 49χρονος οδηγός είχε τοποθετήσει στο πίσω μέρος του φορτίου για καμουφλάζ δυο σειρές με πλαστικά σκεύη οικιακής χρήσης.

Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην καμπίνα του οδηγού, 3 γραμ. ηρωίνης, 3 γραμ. κοκαΐνης και 200 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, ήταν εκείνα που οδήγησαν τους αστυνομικούς να ψάξουν και το περιεχόμενο της νταλίκας και να μείνουν άφωνοι μπροστά στην τεράστια ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων που είχαν μπροστά τους.

Lamiareport.gr


Share on Facebook