Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Αγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του 35χρονου άνδρα που πυροβολήθηκε, στα Εξάρχεια


Αγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών, που έπεσε νεκρός από σφαίρες το πρωί, στα Εξάρχεια. Ο άγνωστος άνδρας βρέθηκε...


τραυματισμένος στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Ερεσού και πέθανε καθ'οδόν για το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Αρχικά, η αστυνομία έκανε έρευνα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, επειδή παραπλανήθηκε από το τηλεφώνημα καθαρίστριας, η οποία κάλεσε την Αμεση Δράση για να καταγγείλλει πως άκουσε πυροβολισμό, ενώ βρισκόταν μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου.

Στη συνέχεια όμως, και επειδή η απόσταση ήταν μεγάλη από την Αχαρνών, ακολούθησαν κηλίδες αίματος από τον τόπο που βρέθηκε ο τραυματισμένος άνδρας και έφτασε τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού, που βρίσκεται περίπου εκατό μέτρα από το σημείο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου που κατέληξε στο θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου.

Οι αρχικές πληροφορίες επίσης για το θύμα, ανέφεραν ότι είναι πιθανότατα Πολωνός αλλά και αυτό εξετάζεται καθότι δεν έχουν βρεθεί έγγραφα πάνω του.


Share on Facebook