Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Συμπαράσταση στην πρώτη προπόνηση με 4000 οπαδούς


Πάνω από 4.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση δίνοντας ψυχολογικές ντόπες για τη νέα χρονιά. Πλήθος κόσμου βρέθηκε απόψε το απόγευμα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας αποθεώνοντας την ομάδα αλλά και απαιτώντας την επάνοδο της στα «μαγάλα σαλόνια». Περίπου 4.000 φίλοι της ομάδας....


έδωσαν το παρών στηρίζοντας την ομάδα και πλέον περιμένουν να δουν «ανταπόκριση» από τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Το παρών στην «πρώτη» της ομάδας έδωσαν οι «παλιοί» Βεζυρίδης, Κασμερίδης, Βλόνταρτσικ, Αγρίτης, Μπερτίν, Ζορμπάς, Καρακατσάνης, Κιάsσος, Κοκκινάκης, Μανούσος, Μονιάκης, Περογαμβράκης, Σταθόγλου, Σταυρακάκης, Καλάϊτζιτς, Χαραλαμπάκης και ο Πίτσος, ο οποίος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιο του αλλά και οι «νέοι» της ομάδας Βερόν, Ψωμάς, Αμπράμοβιτς και Μπαρτζώκας.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 27 Ιουλίου και μια ημέρα αργότερα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί ο ΟΦΗ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τους Παναιτωλικό, Εθνικό Αστέρα και Ηλιούπολη ενώ γίνονται προσπάθειες για να κλειστεί ακόμα ένα.


Share on Facebook