Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Σκοτώθηκε 49χρονος στα ΙΚΕΑ


Τραγικό θάνατο βρήκε χτες ένας 49χρονος εργαζόμενος στο υπό κατασκευή Εμπορικό Κέντρο ΙΚΕΑ στο Επισκοπικό Ιωαννίνων, όταν βρέθηκε από ύψος πέντε περίπου μέτρων στο κενό....
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της για τον θάνατο του Δημητρίου Τραμπαδούρου, 49 ετών.

Ο άτυχος εργαζόμενος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασίας διάστρωσης τσιμέντου στο υπό κατασκευή εμπορικό κέντρο στη θέση Επισκοπή του Δήμου Αγίου Δημητρίου Ιωαννίνων. Ο θάνατος του Δημητρίου Τραμπαδούρου επήλθε λόγω πτώσης του από κυκλικό άνοιγμα δαπέδου ισογείου και από ύψος 4,70 μέτρων στο υπόγειο του κατασκευαζόμενου κτιρίου.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Ιωαννίνων προσήλθαν άμεσα στον τόπο του ατυχήματος ώστε να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια.

Η έκθεση αυτοψίας θα διαβιβασθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας τόσο για τη εκπλήρωση των υποχρεώσεων του εργοδότη προς τον εργαζόμενο , όσο και για τα μέτρα υγείας και ασφάλειας, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

epiruspost

Share on Facebook