Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Ένας στους 5 Βρετανούς στέλνει κατά λάθος τολμηρά sms σε λάθος άνθρωπο! "


"Το 20% των Βρετανών έχει στείλει τολμηρά γραπτά μηνύματα σε λάθος παραλήπτη και σχεδόν ένας στους δέκα έχει πιαστεί επ΄ αυτοφόρω να τα στέλνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη.
Οι πιο απρόσεκτοι είναι ηλικίας κάτω των 25, με το 43% εξ αυτών να παραδέχεται ότι έχει στείλει προκλητικά...

sms σε λάθος άνθρωπο.

"Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων και εικονομηνυμάτων έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση σε τέτοιο βαθμό ώστε οι χρήστες (των κινητών) να είναι λιγότερο προσεκτικοί με αποτέλεσμα συχνά τα μηνύματα να πηγαίνουν σε λάθος παραλήπτη", είπε ο Κιρ ΜακΚόνομι, διευθυντής της SellMyMobile.com που διεξήγαγε την έρευνα.

"Ένα από τα χαρακτηριστικά της αποστολής γραπτών μηνυμάτων είναι ότι αποτελούν μία πιο απόμακρη μορφή επικοινωνίας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που το έκανε αρχικά δημοφιλές και μια πιθανή εξήγηση για τον μεγάλο αριθμό χρηστών που επιλέγουν να στέλνουν μηνύματα τολμηρού περιεχομένου".

Από την έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.097 χρηστών κινητού τηλεφώνου προέκυψε ότι ένας στους πέντε ερωτηθέντες αμελεί να σβήσει επαφές, μηνύματα και φωτογραφίες που υπάρχουν στη συσκευή του κινητού του πριν την πουλήσει, τη χαρίσει ή την ανακυκλώσει."
http://apolitistosteki.blogspot.com

Share on Facebook