Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Μπούτος: "Χαμηλού επιπέδου οι τηλεθεατές του ALTER""


"Ο διευθυντής προγράμματος του MEGA, Πέτρος Μπούτος έδωσε συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα, όπου τα είπε τα πράγματα έξω απο τα δόντια.. Σε ερώτηση σχετικά με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, σε αντιπαράθεση με την πρωτιά του ALTER, ο κ. Μπούτος είπε: "Απορώ γιατί κάποιοι ασχολούνται τόσο πολύ με αυτά τα νούμερα, όταν συζητάμε για τη θερινή περίοδο. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για μετακίνηση αλλά...


για συνολική αποχώρηση του κοινού από την τηλεόραση. Η διαφορά δημιουργείται επειδή το ΑLTER βασίζεται σε τηλεοπτικό κοινό άνω των 65 ετών και χαμηλής μόρφωσης, οι οποίοι και συνεχίζουν να βλέπουν τηλεόραση το καλοκαίρι και προτιμούν το.. δελτίο του Χατζηνικολάου".

Δεν παραλείπει να σχολιάσει την Ελένη Μενεγάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο για τις υψηλές αμοιβές τους. "Πάντα θα υπάρχουν μεγάλοι σταρ και θα παίρνουν τα περισσότερα χρήματα. Η Ελένη Μενεγάκη, για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι έχει μειώσει την αμοιβή της. Ο Λαζόπουλος επίσης αμείβεται εξωπραγματικά!"."
http://trelokouneli.blogspot.com
Share on Facebook