Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Aπάντηση στο "Ποτε ξανά στο Τantra beach Bar!!!""Αγαπητέ πελάτη,
Διαβάζοντας και κατανοώντας τα όσα γράφεται σχετικά με τις χρεώσεις κατά την επίσκεψη σας στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από το Tantra Beach Bar, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε και να διευκρινίσουμε κάτι το οποίο προφανώς δεν γνωρίζετε...Το Tantra beach bar αποτελεί μια ξεχωριστή επιχείρηση (beach bar όπως λέει και το όνομα του) που δεν έχει καμία σχέση με την οικονομική διαχείριση τόσο της εισόδου όσο και της παραλίας της Ακτής του Ήλιου! Η παραλία αποτελεί μέρος της Ακτής του Ήλιου και όχι του Tantra Beach Bar! Εξ’ου και εάν στην είσοδο πείτε ότι απλά πάτε στο Beach Bar δεν υφίσταται καμία χρέωση… (Στην είσοδο υπάρχει ταμπέλα με την υπογραφή της Ακτής του Ήλιου που αναφέρει αναλυτικά τις χρεώσεις).

Τέλος, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Tantra beach bar είναι υπεύθυνο ΜΟΝΟ για την προϊοντική κάλυψη των πελατών της παραλίας της Ακτής του Ήλιου (με λίγα λόγια της παραλίας μπροστά στην επιχείρηση).

Προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων σχετικά με την επιχείρηση Tantra Beach Bar, είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε!


Υπεύθυνος Λειτουργίας"

Share on Facebook