Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

"Καταγγελια για Athens Oil"


"Θα ήθελα να θέσω υπόψιν σας ένα θέμα που έχει προκύψει με την εταιρεία Athens Oil και την πολυκατοικία που είμαι διαχειριστής.
Συγκεκριμένα, το διαχειριστικό συμβούλιο της πολυκατοικίας μας αποφάσισε να αναλάβει το αποθεματικό, που είχε δημιουργηθεί από τις εισπράξεις κοινοχρήστων και κρατούσε στο ταμείο της η Athens Oil (η οποία εκτελούσε και χρέη συνδιαχειριστή) προκειμένου να εκτελέσουμε ...
εργασίες για την αντικατάσταση του ανελκυστήρα. Αρχικά η Athens Oil προθυμοποιήθηκε να μας επιστρέψει μέρος του ποσού και οι συνδιαχειριστές ανοίξαμε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό. Όταν όμως έφτασε η ώρα της καταβολής η Athens Oil άρχισε να "μασάει" τα λόγια της και να μας παρακαλάει την μία να μην πάρουμε το ποσό, την άλλη να μας λέει ότι χρειάζεται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για να μας επιστραφεί το ποσό και μετά να ισχυρίζεται ότι το διαχειριστικό συμβούλιο δεν έχει την εξουσία για να πάρει τα χρήματα.
Εμείς κάναμε στην πολυκατοικία Γενική Συνέλευση (επετεύχθη απαρτία με την πρώτη φορά) και αποφασίσαμε να καταγγείλουμε την σύμβαση με την Athens Oil και να ζητήσουμε όλα τα χρήματα μας. Τους στείλαμε εξώδικο αλλά μέχρι τώρα υπεκφεύγουν λέγοντας μας προφορικά ότι δεν μπορούν να μας δώσουν τα χρήματα γιατί η υπεύθυνη είναι σε διακοπές και θα πρέπει να περιμένουμε να γυρίσει!!!!
Βεβαίως η πολυκατοικία μας θα κινηθεί νομικά, πλην όμως θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε το θέμα γιατί θέτονται εύλογα ζητήματα αξιοπιστίας της εταιρείας. Πώς διαχειρίζεται τα αποθεματικά που κρατά στα χέρια της η εταιρεία; Εάν τα τοκίζει γιατί δεν δίνει τα κέρδη (τους τόκους) στην πολυκατοικία όπως οφείλει; Μήπως δεν έχει ρευστότητα για να μας εξοφλήσει; Γιατί βρίσκουν αυτές τις γελοίες δικαιολογίες; Αντιλαμβάνεστε ότι η Athens Oil έχει τα αποθεματικά εκατοντάδων πολυκατοικιών της Αθήνας. Μήπως κινδυνεύουν;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣShare on Facebook