Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Πρότειναν το «Beat the Host» στην Μενεγάκη?


Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να αναλαμβάνει εκπομπή στην Prime Time. Οι φήμες φούντωσαν εκ νέου μετά από εσπευσμένη συνάντηση που είχε η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων της Κάντζας, αλλά και με τις πρόσφατες ανακοινώσεις από το γραφείο τύπου της τηλεόρασης του Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η τηλεόραση του Alpha δεν έχει κάνει προς το παρόν σημαντική εξαγορά τηλεπαιχνιδιού ή προγράμματος που να ταίριαζε στο προφίλ της πρωινής τηλεπαρουσιάστριας. Υπάρχει ωστόσο ένα τηλεπαιχνίδι-σόου που βρίσκεται στο συρτάρι του σταθμού από πέρσι τον Οκτώβρη. Πρόκειται για την παραγωγή «Beat The Host» που καλεί έναν παίχτη....

να ανταγωνιστεί τον παρουσιαστή προκειμένου να κερδίσει ένα αξιοσημείωτο ποσό πολλών μηδενικών. Δεκαπέντε δοκιμασίες που έχουν λίγο από όλα: μάχη πάνω σε κινούμενο ροντέο, ερωτήσεις για αστρολογία, επικαιρότητα, αναρριχήσεις στα ύψη κ.α.!

Εάν η Ελένη αποδεχθεί τελικώς την πρόταση για βραδινό σόου, κρίνεται σίγουρο πως θα είναι η παραπάνω εκπομπή. Πρώτον καθώς δίνει μία καλή ευκαιρία να τσαλακώσει μία και καλή τον χαρακτήρα της «φιλενάδας κολλητής» του πρωινού και από την άλλη, θα έχει σίγουρα τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Παράλληλα είναι εκπομπή που δεν βγαίνει εβδομαδιαία, αλλά ανά τρίμηνο, ενώ χωράει άνετα και ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο. κριτή/παρουσιαστή.
Λέτε τελικά το «Χτύπα την Ελένη» / «Βάλ' τα με την Ελένη» να είναι προ των πυλών

tvnea.blogspot.com/


Share on Facebook