Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Γκατούζο και Μπουφόν παίζουν... φιλανθρωπικό πόκερ


Σε τουρνουά πόκερ, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, συμμετείχε ο Τζενάρο Γκατούζο μαζί με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Αντίπαλοι τους, οι επαγγελματίες παίχτες Τέξας Χόλντεμ, Ντάριο Μινιέρι και Σαλβατόρε Μποναβένα και οι Ιταλοί καλλιτέχνες Τζόρτζιο Παναρντέλο και Σίτσιο Βαλέντι.

«Αστέρια για Φιλανθρωπία» ονομάζεται...
το event, το οποίο διοργανώθηκε από το διαδικτυακό χώρο pokerstars.it με πρωτοβουλία του πορτιέρο της Γιουβέντους Μπουφόν. Ο νέος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Τζενάρο Γκατούζο, απέδειξε ότι εκτός από ποδοσφαιρικές ικανότητες ξέρει και να χειρίζεται με μαεστρία τις κάρτες, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα «τρέλανε» τους αντιπάλους του με μπλόφες.

Εκτός από τις παραπάνω προσωπικότητες, μέρος πήραν και δύο ερασιτέχνες παίχτες, οι οποίοι κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσα από προκριματικούς γύρους του pokerstars.

Όσον αφορά τον νικητή και γενικότερα την εξέλιξη του τουρνουά το μόνο που διέρρευσε είναι πως ήταν συναρπαστικό και ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις αρχές του Σεπτέμβρη από την Ιταλική τηλεόραση.

Το χρηματικό έπαθλο είναι 50.000 δολάρια και θα δωριστεί στα χωριά SOS και στο Ίδρυμα Αφρικανικής Περίθαλψης και Ερευνών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που πετύχαμε με την βοήθεια του “Τζίτζι”. Το βράδυ παραβρέθηκαν διάσημοι φίλοι για να μπορέσουν μέσα από τη διασκέδασή τους να διευκολύνουν όσους έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας. Το pokerstars είναι πάντα διαθέσιμο να υλοποιεί πρωτοβουλίες για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων» τόνισε η μάνατζερ της διοργάνωσης Μπάρμπαρα Μπερλτράμι.

http://www.theplayer.gr
Share on Facebook