Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Όχι μόνο δεν τον απέγραψαν αλλά τον έβρισαν στα ΚΕΠ Τρικάλων"Χθές Παρασκευή 16/07/2010 στις 16:00 πήγα στα Κ.Ε.Π Τρικάλων του Δήμου Τρικκαίων για να απογραφώ επειδή είμαι δημόσιος υπάλληλος.

Η Συμπεριφορά του υπαλλήλου των Κ.Ε.Π ήταν προκλητική και αγενέστατη. Αρνήθηκε να με απογράψει λέγοντας στη γυναίκα μου ότι δεν του αρέσει το ύφος της. «Και με αυτό το υφάκι δεν πρόκειται να την απογράψει» ενώ...


προηγουμένως απέγραφε άλλον πολίτη. Όταν επενέβηκα μετά από αυτήν την ταπεινωτική συμπεριφορά απέναντι στην γυναίκα μου απάντησε με έντονο και προκλητικό ύφος ότι έχει εγκύκλιο που δεν είναι υποχρεωμένος να απογράψει τους δημοσίους υπαλλήλους.

Εάν αυτή είναι η συμπεριφορά ορισμένων υπαλλήλων των Κ.Ε.Π αναρωτιέμαι εάν τα Κ.Ε.Π είναι για να εξυπηρετούν τους πολίτες και εάν ελέγχει κανείς τη συμπεριφορά των υπαλλήλων των Κ.Ε.Π

Κύριε δήμαρχε Τρικάλων παρακαλώ ασχοληθείτε λίγο και με τη συμπεριφορά των υπαλλήλων σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Ολα ωραία με την οργή του συζυγου για την σύζυγο που πήγε να απογραφεί ως Δημόσιος Υπάλληλος στο ΚΕΠ Τρικάλων και μπούρου μπούρου και να η καταγγελία και να το ένα και να το άλλο, μόνο που κάτι... ξέχασε ο καταγγέλων: Τα ΚΕΠ ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ δημοσίους υπαλλήλους!!! Ελεος!!! Καλά, μία ερώτηση στην υπηρεσία της δεν μπορούσε να κάνει για να μάθει η συζυγος; Και φυσικά υπάρχει εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών που λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι οι υπαληλοι απογράφονται ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΠ!
Υποψιάζομαι ότι η αναφορά ότι εκείνη την ώρα απέγραφε άλλον υπάλληλο, είτε δεν ισχύει, είτε ο/ υπάλληλος του ΚΕΠ έκανε απλώς μια εξυπηρέτηση σε κάποιο φιλικό του πρόσωπο, δημόσιο υπάλληλο, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή. Αυτές οι καταγγελίες όπου μας φταίνε όλοι οι άλλοι, την ίδια στιγμή που εμείς οι ίδιοι είμαστε άσχετοι είναι για τα μπάζα..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook