Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

"Σωκράτη αντιο"


"Ένα αντίο στον Σωκράτη Γκιόλια που η ιδέα του έγινε καθημερινό μονοπάτι για τον κάθε προβληματισμένο να πεί την γνώμη του, να εκφραστεί, να ξεσπάσει, και να καταγγείλει όλα τα στραβά γύρω του. Ένα...
μπράβο στόν κόσμο που είναι ανοικτόμυαλος και προσεκτικός, και τέλος μία συγγνώμη που χρειάζεται το τέλος κάποιου για να ξεκινήσει κάτι νέο.. αυτό το νέο όμως θα ταρακουνίσει κάποιους που νομίζουν οτι κάνουν ό,τι θέλουν..

Ανυπομονώ την ώρα και τη στιγμή που θα γίνει η "έκρηξη" να δώ που θα κρυφτούν όλοι αυτοί, που ζούνε απο εμάς, αλλα χωρίς εμάς, που φτίαχνουν Άνομους νόμους που προστατεύουν μονάχα συμφέροντα λίγων και η δικαιοσύνη πλέον είναι τόσο τυφλή όσο τα χρήματα που της δείχνουν. Αλλα θα έρθει κάποτε η ώρα που θα ξυπνήσει το "θηρίο", κάποτε που ο θάνατος θα βρεί όλους αυτούς που τον μοιράζανε απλόχερα σε όποιον τους πήγαινε κόντρα.. και για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους.. κουφάλες αν αποτύχω στη ζωή και νομίζεται οτι θα κάτσω να τη περάσω οπως εσείς θέλετε ειστε πολύ γελασμένοι.. έστω έναν θα τον πάρω μαζί μου.. (συγχωρέστε με είμαι αγανακτησμένος.)
Για να γίνει κάτι πρέπει εμέις να το κάνουμε, και αυτό που θα γίνει είναι το τέλος για να έρθει μια νέα καθαρή αρχή.. που δέν έχει θέση κανένας διεφθαρμένος..

Σωκράτη και πάλι αντιο.. κρίμα μόνο που δέν πρόλαβες να μας δείξεις ποιός.. αν και είναι τόσοι πολύ.. δώσε δύναμη παλικάρι μας, στα νέα παιδία ναμάχονται για την αλήθεια.. να βγούμε απο τον σύνχρονο μεσαίωνα που κάινε κάθε ιδέα και το κάθε τι ξεχωριστό σάν τις "μάγισσες" και αρπάζουνε απο εμάς που αγαπάμε τα πάντα , πρώτα τα υλικά αγαθά, μετά τις αξίες μας και τέλος προσπαθουν να σπιλώνουν και την μνήμη μας..

Θα σε θυμόμαστε για πάντα.. έκανες την αρχή σε έναν πόλεμο που μέλει να αρχίσει κρίμα που δε θα είσαι μαζί μας να μας οδηγείς.. αντιο..


Τα βαθύτατα συλληπητήρια μου στήν οικογένια.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook