Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Καλά μπάνια στους καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ"


"Θέλω να ευχηθώ καλά μπάνια και καλές βουτιές στους καθηγητές όλων των ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας που απολαμβάνουν τις διακοπές τους εδώ και 1 μήνα και μας δίνουν την ευκαιρία η αγωνία για το αν περάσαμε τα μαθήματά μας να κρατήσε...


όσο το δυνατόν περισσότερο, αγωνία που θα δώσει την σειρά της σε πανικό ενόψει της ερχόμενης εξεταστικής περιόδου για την οποία μας διευκολύνουν στερώντας μας το δικαίωμα καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Άλλωστε είμαστε Έλληνες και πρέπει να τηρούμε τις παραδόσεις. Υποθετικά μιλώντας, μια παράδοση ετών ενός καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών κατά την οποία οι βαθμοί της εξεταστικής ανακοινώνονται ΩΡΕΣ πριν την επόμενη εξέταση φυσικά και δεν θα έπρεπε να λησμονηθεί στον βωμό της εκπαίδευσης. Ειδικά δε όταν οι βαθμοί που αναρτώνται λίγες ώρες πριν την επόμενη εξέταση είναι καθαρά εικονικοί και τυχαίοι, όπως έχουν αποδείξει επισκέψεις στον εν λόγω καθηγητή για επιθεώρηση γραπτού (μιλάμε για once in a lifetime εμπειρίες που περιλαμβάνουν στιγμές συγκίνησες με δεκάδες γραπτά χωρίς ίχνος διόρθωσης πάνω τους και βαθμολογίες που βασίζονται στο τρίτο μάτι (ενόρασης) του καθηγητή.

Κάντε και καμιά βουτιά και για μας που διαβάζουμε τα μαθήματά σας γιατί δεν ξέρουμε αν τα περάσαμε ρε παλικάρια."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣShare on Facebook