Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

"Ύπαρξη παρακράτους και πανίσχυρων κυκλωμάτων που δρουν εν ψυχρώ"


To Νewsit επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο ο οποίος εργάζεται στο ΘΕΜΑ 98.9, τον σταθμό που ήταν διευθυντής ο Σωκράτης Γκιόλιας. Φανερά σοκαρισμένος είπε οτι : ''Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός...δημοσιογράφου είναι πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία και τους θεσμούς της χώρας''.

Και συνεχίζει: ''Αποδεικνύει την ύπαρξη παρακράτους και πανίσχυρων κυκλωμάτων που δρουν εν ψυχρώ, που εκτελούν πληρωμένα συμβόλαια, που προσπαθούν να εδραιώσουν τον φόβο και την αδιαφάνεια στη κοινωνία. Ο στόχος τους προφανής: Να αλωνίζουν ανενόχλητοι, να εμπορεύονται και να κερδίζουν χωρίς έλεγχο...''.

''Eπομένως η διαισθητική δημοσιογραφία μπαίνει στο στόχαστρο. Ας το καταλάβουμε τώρα που είναι νωρίς...'', συμπληρώνει.

Τι πιστεύει όμως ότι όπλισε τα χέρια των δολοφόνων; '' Συμφωνούσε ή διαφωνούσε κανείς με τη περπατησιά του Σωκράτη Γκιόλια στο ''αλώνι'' της δημοσιογραφίας δεν θα μπορούσε κανείς να παραβλέψει την προσωπική συμβολή του ως προς την αποκάλυψη μεγάλων υποθέσεων και σκανδάλων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Κάποιοι τον φοβήθηκαν κι ήθελαν να τον βγάλουν απ'τη μέση και του αφαίρεσαν τη ζωή με αυτό το τραγικό τρόπο'', καταλήγει.

newsit

Share on Facebook