Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

"Σωκράτης τότε...Σωκράτης & τώρα...!"


"Τι και άν πέρασαν 2.000 και βάλε χρόνια , στην Χώρα του Φωτός κατάρα έχει πέσει & δαίμονες πάσης φύσεως επικρατούν ακόμη...!

Τότε ο Μέγας Διδάσκαλος Σωκράτης , ατελώς έκαιγε το Ψέμα... στα μάτια του κοινού του , κάνοντας πολλούς Γραμματείς & Φαρισαίους της εποχής εκείνης να χάσουν τον ύπνο τους . Τον βρήκαν πάλι , όταν έστειλαν τον Ίδιο στον αιώνιο 'Υπνο.

Τώρα , από το πουθενά κυριολεκτικά , το Όραμα & η Ιδέα του Σωκράτη με το στήσιμο και την λειτουργία του www.troktiko.blogspot.com
σε ελάχιστο χρόνο έγινε ο Βασιλιάς του Internet , αφού κατάφερε στην καταραμένη - υποταγμένη & Θεο-σκότεινη Ελλάδα , χωρίς διαφήμιση & <σπρώξιμο> να βρίσκετε στο Νο 1 της επισκεψιμότητας με ελάχιστο κόστος στην Ελλάδα και επιπλέον να σπάει το Σύννεφο του Παγκόσμιου Ιντερνετ ανεβαίνοντας στην πρώτη 100 του google !!!!
Φυσικά όπως και τότε έτσι και τώρα πολλοί έχασαν τον Υπνο τους.., αφού η δυναμική του Μέσου είναι τόσο μεγάλη που η Τηλεόραση μοιάζει με αρχαίο μέσο , οι αναρτήσεις έπεφταν βροχή , νύχτα μέρα και οι απαντήσεις του μέσου άμεσες και ξεκάθαρες 24χ7χ365 live με παραπομπές και αναρτήσεις σε άλλα blog στην υπηρεσία του εκάστοτε Πολίτη στον οποίο έδινε την δυνατότητα να ακουστεί ανεβάζοντας την ανάρτηση του !!!
Αυτό έγινε στην Ελλάδα κόντρα στο ρεύμα της στημένης δημοσιο-αργίας και ο πολίτης Ατελώς έμαθε πράγματα τα οποία πάντα βγαίνανε Αληθινά , και φυσικά η ανάπτυξη και άλλων ιστοχώρων εξαπλώθηκε και είναι πάρα πολλά πλέον αξιόλογα και αξιόπιστα .
Ο Βασιλιάς όμως ήταν ο Τρωκτικός , και αυτός έπρεπε να θυσιαστεί , να πάψει , και να τιμωρηθεί αφού ο τρόπος που έφυγε ο Σωκράτης από αυτή την μάταιη Ζωή ήταν επώδυνος , αφού ήταν απροετοίμαστος, εξ-ύπνου και με την αυταπάτη ότι 5.30 το πρωί
κάποιος <ευαίσθητος> κρίνοντας από τον ευατό του , τον ενημέρωνε για την κλοπή του αυτοκινήτου του στην σύχρονη ζούγκλα...που ζούμε άπαντες...!

Τώρα κάποιοι ελπίζουν ότι θα ξαναβρούν τον Ύπνο τους που έχασαν λόγω του Σωκράτη , αλλά η σιωπή... του θα Είναι η Αρχή μας & Ορμή μας και το Τέλος του Ύπνου τους !

Είναι επίσης συγκλονιστικό το γεγονός ότι το Παιδί που δεν θα ανταμώσει τον Πατέρα του αισθάνθηκε τόσα πολλά για εκείνον
τόσο νωρίς...από το Σόκ της Μητέρας του , μιάς σύχρονης Σπαρτιάτισας .

Καλή Δύναμη στην Οικογένεια σου Σωκράτη και εσύ ΠΕΤΑ-ΨΗΛΑ φίλε μου.....

Mε Εκτίμηση"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣShare on Facebook