Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Λίγα μηνύματα ακόμη


"Πολλές φορές έχω στείλει μήνυμα με εντονότατες διαφωνίες μου σχετικά με τις αναρτήσεις σας. Δεν είχα διστάσει να σας βρίσω ακραία και ονομαστικά καθώς μόνο το όνομα του Σωκράτη είχε ακουστεί από εσάς...... Μέχρι σήμερα κρατούσα μια σχέση λατρείας και μίσους. Καθημερινής επίσκεψης, αλλά σε κάποιο θέμα που με έβρισκε αντίθετο, σας έστελνα την εντονότατη αντιθεσή μου. Αλλά από σήμερα όλα άλλαξαν. Σήμερα φαίνονται πόσο μικρές είναι αυτές οι διαφωνίες. Σήμερα λ! ες "να υπήρχες στη ζωή, αντίλογέ, και ας διαφωνούσαμε μια ζωή". Είναι όπως παίζεις φανατισμένα ένα επιτραπέζιο με τον αδερφό σου και εκείνη την στιγμή τον μισείς επειδή σε κερδίζει, αλλά ξέρεις ότι μόλις τελειώσει η παρτίδα, θα ξαναείναι ο αδερφός σου που τόσο λατρεύεις. Από το πρωί που ενημερώθηκα συνεχώς φέρνω στο μυαλό μου τον Σωκράτη και συνεχώς στροβιλίζονται πάρα πολλές σύνθετες σκέψεις. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε αυτό που ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Να τους σέβονται ακόμα και μετα θάνατον. Τότε που γίνονται "ακίνδυνοι".! Γιατί κάποιος πεθαίνει μόνο όταν ! πάψο υν να τον θυμούνται. Και ο Σωκράτης θα μείνει στη ιστορία μας. Φίλε μου, συγγνώμη αν σε προσέβαλλα με τις ανώνυμες επιστολές μου, ήταν μόνο για μια αθώα αντιπαράθεση. Δεν ήξερα ότι στο παιχνίδι μας παίζαν και άτιμοι. Ήμουν ρομαντικός. Όπως και εσύ. Συγγνώμη αν σε έβρισα στο όνομα του τρωκτικού, τόσα ήξερα. Τώρα ξέρω. Θα σε θυμάμαι και θα σε ακουω πάντα μέσα από την αγαπημένη μου σελίδα. Σε ευχαριστώ."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"Δεν θέλω να μακρηγορώ παιδιά...Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλα μας έχει συνταράξει από εχτές και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για την άνανδρη αυτή πράξη.Όσο για το τί κρύβετε πίσω από αυτό νομίζουμε ότι κάθε νοήμων φαντάζεται τι έχει παιχτεί και ο αποπροσανατολισμός τύπου "ΣΕΧΤΑ" που κυκλοφορεί δεν πείθει και πολλούς...
Καλό ταξίδι Σωκράτη!!!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"Παρέα μας και κυρίως ενημέρωση και αντίσταση 24 ώρες /24ωρο! Τώρα??? Αναπαύσου εκεί τουλάχιστον εν ειρήνη και ο Θεός ας δώσει δύναμη στη γυναίκα σου πρώτιστα και σ'ολους τους δικούς σου!
Εύχομαι να βρεθούν αντικαταστάτες να αναπληρώσουν το κενό που αφήνεις στο blog!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook