Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Φιλική νίκη του Ηρακλή


Χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό απέναντι στον Τύρναβο...
...Το τελικό 3-0 υπέρ του "Γηραιού" διαμορφώθηκε με τους νεοαποκτηθέντες και τους υπό δοκιμή να κερδίζουν τις εντυπώσεις σ' ένα παιχνίδι πάντως που τα συμπεράσματα δεν ήταν ασφαλή.

Πρώτος το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε ο υπό δοκιμή Ριντλ μόλις στο 2ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Στόικου. Το 2-0 προήλθε από τη συνεργασία των Σοτ και Μάρα στο 78', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86' όταν ο Αλετσένου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γιάκομπ σκόραρε με κεφαλιά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιόζεφ Μπουμπένκο τόνισε πως "ακόμη είμαστε κουρασμένοι. Δώσαμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν. Στο πρώτο μέρος δοκιμάσαμε παίκτες, αλλά δεν κρατήσαμε τις θέσεις και την τακτική μας, με συνέπεια να μην έχουμε οργάνωση στο παιχνίδι μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο φρέσκοι και οργανωμένοι, φτάσαμε άνετα στο γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο ήρεμοι θα πετυχαίναμε περισσότερα τέρματα. Είμαστε ευχαριστημένοι παρά την κούραση και την πίεση, που είναι στοιχεία λογικά για την περίοδο, την οποία διανύουμε. Οι περισσότεροι από τους υπό δοκιμή παίκτες αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου και κάποιοι από αυτούς δεν θα συνεχίσουν".

Η σύνθεση του Ηρακλή: Μπαντής (62' Μέλκας), Βουτσιάς, Στάμου, Κατσικάς, Κανακούδης, Στόικος, Κροϊτόρου, Ριντλ, Ιβανόφσκι, Ματσούκας, Βέλλιος (27' Μήτσικας).
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Kρέιτσι, Aλετσένου, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Σαρακατσάνος, Γκαρσία, Mάρα, Γιάκομπ, Ζοτ, Ραντούικο.

Τύρναβος: Καραναστάσης, Γεωργαντιάς, Σιάτρας, Β. Σκούπρας, Κ. Σκούπρας, Κ. Μάγκος, Α. Μάγκος, Γρηγορίου, Τζωρμπατζίδης, Μουρατίδης, Κουβελάς.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αθανασούλης, Ξεφτέρης, Καραγκούνης, Κωστούλας, Λόλας, Κατσαβός, Γούπος, Παπαζήσης, Αντωνόπουλος, Τσιρογιάννης, Αλεξίου, Βαλαώρας, Μουσιάρης, Νάτσης, Χριστοδούλου.

http://www.contra.grShare on Facebook