Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Και το Χαμηλό επίπεδο είναι Ρίκα !"


"Ένα πράγμα έχω να σχολιάσω απευθυνόμενη στην «κυρία» Βαγιάννη !
Και το Χαμηλό επίπεδο είναι Ρίκα ! και παρά το γεγονός πως είσαι αλ΄ογα (όπως λένε στο χωρίο μου) λόγω του αναστήματος σου.. Είσαι κούφια δεν έχεις ίχνος σεβασμού σε έναν άνθρωπο που ο θάνατος του συγκλόνισε...πραγματικά το μεγαλύτερο μέρος του Δημοσιογραφικού κόσμου (δεν αναφέρομαι στον δικό σου κόσμο) , όλων όσων υπηρετούν την δημοσιογραφία όχι το βόλεμα .. Όλων εκείνων των δημοσιογράφων που σε μια νύχτα κατέληξαν να παίρνουν 300 και 400 ευρώ .. Χωρίς να είναι βολεμένοι πίσω από μια ηλίθια κάμερα και καθισμένοι σε έναν καναπέ ! Αλλα στους μαχίμους δημοσιογράφους με αξίες που προασπίζονται την Ελευθερία του λόγου ..
Η απώλεια του Σωκράτη όμως άγγιξε και τον απλό Ελληνικό λαό ..
Ξέρεις ! τους μαλακες εκείνους που σε ΧΡΥΣΟ πληρώνουν χωρίς καν να σε βλέπουν ! Τουλάχιστον στο troktiko μπαίνει ο κόσμος επειδή το γουστάρει ! Επειδή είναι ελεύθερο και ανορθόγραφο ! Επειδή κτυπάει κόκκαλο χωρίς να κρύβεται πίσω από συμφέροντα !
Δεν θα πω αλλα .. Ένα αι σιχτιρ σου είναι υπέρ αρκετό !
Είσαι γελοία ! γιατί πάνω απ όλα δεν σεβάστηκες έναν άνθρωπο που τον ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ γιατί ΤΕΛΙΚΑ είχε τα @@ κυριολεκτικά και μεταφορικά να υπερασπίζεται αυτά που πίστευε ! Μια νέα γυναίκα που έμεινε χήρα με δυο παιδιά .. Η ΜΑΝΑ αυτή , όπως και πολλοί άλλοι θα έχουν να πουν πολλά για τον πατέρα τους που δεν πρόλαβαν καν να γνωρίσουν !
Άντε τράβα στο παιδί σου να του δείξεις τις τσίτσιδες σου φωτογραφίες και να του πεις πως δεν είσαι δημοσιογράφος αλλα μια ατάλαντη ηθοποιός .. Που μπορώ να έχω αμφιβολίες ακόμη και το πώς πήρες το χαρτί του Εθνικού ! Και επίσης να του πεις πως οι εκπομπές σου δεν ξεπερνούσαν/ουν στα νουμερακια της AGB το 3%.
Άντε μου στο Διάολο Ρικακι .. Και μην αγχώνεσαι ! γιατί ο Σωκράτης δεν θα είναι σίγουρα εκεί να σε περιμένει !

Μακάρι να είναι αιωνία σου η μνήμη Σωκράτη .. Δικέ μας Σωκράτη .. Όλων εμάς των φίλων και υποστηρικτών σου που δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook