Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Νικοπολίδης: Προσέξτε … τα ποτά και τα ξενύχτια


Έναν διαφορετικό Νικοπολίδη αντίκρισαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αντί για τον μειλίχιο αρχηγό είδαν έναν άνθρωπο που θύμιζε σκληρό…


μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη μετέφερε στους συμπαίκτες του ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είπε στους «Ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές: «Από τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή έως τον λιγότερο αμειβόμενο, όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον κανονισμό και να προσέχουμε να μην ξενυχτάμε. Η διοίκηση δεν σηκώνει κουβέντα σε αυτό το θέμα». Ο Νικοπολίδης ακόμα είπε: «Δεν χρειάζεται να σας πω ποιος είναι ο στόχος. Πρωτάθλημα και Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη».

Το ερώτημα είναι γιατί επιμένει η διοίκηση στα ξενύχτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα αυτιά της διοίκησης έχουν φτάσει ότι αρκετοί παίκτες νυχτοπερπατούν. Το κακό είναι μάλιστα, ότι το κάνουν και Έλληνες και ξένοι. Και «παλαιοί» και «νέοι». Και αυτό θορύβησε τους διοικούντες που αποφάσισαν να πάρουν μέτρα.

Πάντως, ο Νικοπολίδης ρωτήθηκε από τους συμπαίκτες του για το πότε θα πληρωθούν το πριμ της περσινής πορείας στην Ευρώπη και η απάντηση ήταν «μέχρι το τέλος του χρόνου».

balla.gr

Share on Facebook