Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Ήταν δική μου απόφαση να σταματήσω από τη σειρά!"


Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά "Η Ζωή της Άλλης", τα μελλοντικά του σχέδια και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του στις συναυλίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα μίλησε στο TLIFE o Όθωνας Μεταξάς.

Μπορεί ο τηλεοπτικός του ρόλος στη σειρά "Η Ζωή της Άλλης" να τελείωσε φέτος, ωστόσο,ο ίδιος έκανε λόγο για μια ευχάριστη ...
δουλειά. "Ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Καλή συνεργασία". Παρόλα αυτά, ο Όθωνας επέλεξε να μην συνεχίσει και του χρόνου να παίζει στη σειρά, γιατί θεωρεί πως ο ρόλος του εξαντλήθηκε. "Ήταν δική μου απόφαση να σταματήσω. Αυτοί οι ρόλοι εξαντλούνται γρήρορα επειδή είναι μονοδιάστατοι και καρτουνίστικοι. Αν συνέχιζα στη σειρά δεν θα ήμουν καλός", αναφέρει.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη σειρά είναι εκτός πραγματικότητας και εξηγεί: "Ο καλός είναι πάντα καλός και η κακιά πάντα κακιά. Είναι σαν τα παραμύθια ".

Όσον αφορά τον χαρακτήρα που υποδύθηκε αναφέρει πως έχει κάποια κοινά στοιχεία. "Ο ρόλος έχει κάποια αντιφατικά χαρακτηριστικά που τα έχω και εγώ ως άνθρωπος. Είναι ένας άντρας που μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και ταυτόχρονα να κλάψει", λέει χαρακτηριστικά.

Για την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει και την τηλεόραση ο ίδιος αναφέρει το εξής: "Η τηλεόραση και ο κινηματογράφος είναι ακριβά σπορ και όταν δεν υπάρχει χρήμα να έρθουν τα κατάλληλα άτομα, τότε είναι λίγο καταδικασμένα τα πράγματα". Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως του αρέσει η δουλεία του να έχει απήχηση αλλά δεν θεωρεί τα υψηλά τηλεοπτικά νούμερα, αυτοσκοπό. "Η τηλεθέαση δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι σημαντικό η δουλειά ενός ηθοποιού να έχει απήχηση στο κοινό, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός".

Το καλοκαίρι θα τον δούμε σε ρόλο τραγουδιστή να συμμετέχει σε μερικές συναυλίες στο πλευρό της γνωστής συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Μάλιστα, ο ίδιος υπογραμμίζει πως είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδίσει σε ένα τόσο οργανωμένο πλαίσιο. Ακόμη, το χειμώνα θα βρεθεί στο θέατρο.

Όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες, ο ίδιος αποκαλύπτει πως τον ενθουσιάζει οι ιδιαιτερότητές τους. "Μπορούν να με γοητεύσουν γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο πρότυπο στο μυαλό σου. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική", δηλώνει ο Όθωνας και εξομολογείται πως έχει φθάσει στα άκρα για γυναίκα. "Όταν για έναν άνθρωπο υπερβείς τα όρια αυτοπροστασίας, αυτό είναι ακρότητα για 'μένα".

Τέλος, ο Όθωνας λέειι πως ακόμη δεν έχει προγραμματίσει τις διακοπές του. "Μου αρέσει να αποφασίζω την τελευταία στιγμή" σημειώνει με μια δόση χιούμορ.


http://www.tlife.grShare on Facebook