Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Η Ναταλία αυτό το καλοκαίρι θα γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα


ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΝΑΤΑΛΑΚΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ

Το όνομα που κουβαλά είναι βαρύ, όμως εκείνη κατάφερε να γράψει το δικό της όνομα. Η Ναταλία Γερμανού λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μιλά για όλα. “Είμαι ελεύθερη. Προτιμώ να λέω είμαι ελεύθερη παρά μόνη. Είμαι καλά. Περιμένω να επιβεβαιωθούν οι φίλες μου οι αστρολόγες, οι οποίες έχουν προβλέψει για μένα έναν μεγάλο έρωτα αυτό το καλοκαίρι. Αντε να επιβεβαιωθούν, γιατί, αν δεν βγουν ...αληθινές, θα τις ονοματίσω μία μία και θα χάσουν τη δουλίτσα τους όλες.
Εντάξει, δεν αισθάνομαι ότι είμαι στα αζήτητα, έχω κάποια φλερτ. Κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο, με κολακεύει και με κάνει πολύ ευτυχισμένη, αλλά το να παίζει κάτι που να είναι σαν σχεσούλα ή ιστοριούλα, όχι, δεν υπάρχει κάτι!” δήλωσε η παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή και συνέχισε αναφορικά με το αν φοβάται τις ρυτίδες λέγοντας:
“Οχι, ούτε τις ρυτίδες. Αν σου δείξω τις φωτογραφίες μου όταν ήμουν είκοσι χρόνων και τις συγκρίνει με το πώς είμαι τώρα, θα μου πεις πως είμαι καλύτερη τώρα. Τις ρυτίδες λοιπόν δεν τις φοβάμαι καθόλου, γιατί αισθάνομαι ότι είμαι από τις γυναίκες που δεν τα πάνε άσχημα με τον χρόνο. Αισθάνομαι ότι είμαι πιο νόστιμη τώρα, παρά όταν ήμουν είκοσι.Share on Facebook