Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

"Ποτέ ξανά Αλόννησο"


"ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ"ΑΓΝΑΝΤΙ". ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ (ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 3 ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ...
ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟ INTERNET ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ, Κ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ Κ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΙ SITE.ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΝ 12χμ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΒΛΕΠΑΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΟΥΝ 98 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ,Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ 98 ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΦΩΝΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:"Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ".ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ Κ ΟΧΙ 4 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ Κ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Κ ΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΠ΄ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ Κ ΜΙΑ ΠΕΛΛΑΤΙΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Κ ΕΦΥΓΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΟΤ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ....ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΠΟΤΕ ΜΗ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΛ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

--------

Θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκια μου για την ανάρτηση
"Ποτέ ξανά Αλόννησο" (Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010) κωδικός:3283. Δεν είναι δυνατόν να καταδικάζουμε δημοσίως σε ένα blog με χιλιάδες επισκέπτες ένα ολόκληρο νησί με 5000 κατοίκους για ένα ατυχές περιστατικό. Το τουριστικό προφιλ ενός προορισμού π.χ. Αλόννησος δημιουργείται από το σύνολο δειγμάτων και όχι από το από ένα δείγμα.Ακόμη και οι στατιστικές έρευνες βασίζονται σε ένα πλήθος από δείγματα και όχι σε ένα δείγμα.Θα παρακαλούσα να αναθεωρήσετε το δημοσίευμα γιατι από τον τουρισμό ζουν πολλές οικογένειες στην αλόννησο. Έγώ έχω επισκευτεί! πολλές φορές την αλόννησο και έχω περάσει τέλεια. Αν οι τουρίστες αυτοί απευθυνόντουσαν σε άλλο ξενοδοχείο είμαι σίγουροςς οτι θα είχαν πολύ καλύτερη αντιμετώπιση. Τον συγκεκριμένο ξενοδόχο στα καλάμάκια τον ξέρω και όντως ειναι έτσι όπως τον περιέγραψαν τα παιδιά στο δημοσίευμα αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να καταδικάσουμε ένα ολόκληρο νησί.
Παρακαλώ για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Παρομοίως και εγώ θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για το δημοσίευμα, "Ποτέ ξανά Αλόννησο" (Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010) κωδικός:3283.
Τα μεμονωμένα περιστατικά υπάρχουν σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής μας. Αντιλαμβάνομαι όπως και ο καθένας μας, ότι επειδή ο ελεύθερος χρόνος μας το καλοκαίρι είναι περιορισμένος για μερικές ημέρες χαλάρωσης, οι διακοπές του καθενός είναι πολύτιμες. Έχω επισκεφθεί την Αλόννησο στο παρελθόν δύο φορες, οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι και πολύ φιλόξενοι και ευτυχώς οι επιλογές μου στη διαμονή εκεί,ήταν πάντα εύστοχες.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι άνθρωποι όπως ο κύριος με το ξενοδοχείο του που φέρεται έτσι στους πελάτες του μπορεί να αποκαλείται επαγγελματίας. Ο καθένας ξενοδόχος πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πρέσβη του τόπου του στα μάτια και στη συνείδηση όσων του ζητούν κατάλυμα, για να αποφεύγονται ντροπιαστικά περιστατικά σαν και αυτό."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook