Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Η Ν. Δ. εχει το θράσος να λαϊκίζει με τις πυρκαγιέςΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Δένδιας έβγαλε ανακοίνωση για τις πυρκαγιές και λέει πως η ΝΔ προσφέρει σαν "έμπειρη" τη συνεργασία της. Αντί να ζητάνε ακόμα και σήμερα συγνώμη που η μιση Πελοπόννησος έγινε σαν του κεφαλι το Δενδια έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν πολιτικά τις πυρκαγιές. Οταν επι κυβέρνησης τους έκλαιγε όλη η Ελλάδα. Διαβάστε τι είπε

«Το πρώτο...
μελτέμι του καλοκαιριού ήταν αρκετό για να σκορπίσει τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τόσο στις πολλαπλές ερωτήσεις μας στη Βουλή, όσο και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, για ετοιμότητα των μηχανισμών πυρόσβεσης.

Τα προβλήματα που αφορούν τον συντονισμό και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση της σημερινής καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βόρεια Αττική είναι προφανή. Όπως προφανές είναι ότι αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με πλειοδοσία λαϊκισμού στις υστερικές αντιπολιτευτικές φωνές του ΠΑΣΟΚ, πέρσι, για την πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.


Η Νέα Δημοκρατία, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, προσφέρει και πάλι τη συνεργασία της για τη δημιουργία ενός θεσμικού και επιχειρησιακού πλαισίου που θα έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει ανθρώπινες ζωές και φυσικό περιβάλλον. Δηλαδή, τελικά, την ποιότητα ζωής και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών».

Share on Facebook