Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Πνιγμοί σε Βούλα, την Σκάλα Αταλάντης και την Ηλεία


Έρευνες για εντοπισμό αγνοούμενου στην Βουλιαγμένη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 83χρονος, σήμερα στις 08:30, από τη θαλάσσια περιοχή Βούλας.

Ο 83χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ... η σορός του παραδόθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία - νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γλυφάδας.Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 83χρονος, σήμερα στις 08:45, από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Αταλάντης.

Ο 83χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να παραδοθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία - νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σκάλας Αταλάντης.Ακόμα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 83χρονος, σήμερα στις 09:45, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΙΟΥ» Δήμου Βουπρασίας Ηλείας.

Ο 83χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.Σήμερα στις 14:55, η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης, ενημερώθηκε, από συγγενικό πρόσωπο για περιστατικό αγνοούμενου 76χρονου κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΜΟΧΙΤΟ».

Άμεσα, με ενέργειες του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και σε συνεργασία με τις τοπικές Λιμενικές Αρχές, ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν δύο (02) πλωτά περιπολικά του Λ.Σ., υπηρεσιακό όχημα, κλιμάκιο Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λ.Σ., ενώ παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο Super Puma, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Οι έρευνες διεκόπησαν λόγω της έλευσης του σκότους και αναμένεται να συνεχιστούν αύριο, με το πρώτο φως της ημέρας.

Εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου.Share on Facebook