Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Πατάει Ελλάδα ο Άλμπερτ Ριέρα!


Το βράδυ της Πέμπτης (22/7) αναμένεται στην Ελλάδα ο Άλμπερτ Ριέρα! Διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του καλοκαιριού στη χώρα μας.

Το μεγάλο "deal" ολοκληρώνεται και τυπικά! Κατά πάσα πιθανότητα...
... ο Άλμπερτ Ριέρα θα έρθει στην Ελλάδα, το βράδυ της Πέμπτης (22/7)!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα μιλήσει με τον Ισπανό αριστερό μέσο το πρωί της Πέμπτης (22/7) προκειμένου ο διεθνής άσος να πατήσει ελληνικό έδαφος, την ημέρα που οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται με την Μπέσα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το Europa League.

Η ουσία είναι πως και οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν την Τετάρτη (21/7) και η συμφωνία ολοκληρώθηκε οριστικά μεταξύ του Ολυμπιακού και της πλευράς του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Η ερυθρόλευκη διοίκηση και ο μάνατζερ του Ριέρα, Άνχελ Καστέλ, με τους δικηγόρους του 28άχρονου χαφ ήταν σε συνεχείς συζητήσεις προκειμένου να συμφωνηθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Την τελευταία στιγμή, υπήρξε ένα μπέρδεμα με τη Λίβερπουλ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ζήτησε το πενταπλάσιο ποσό ως προκαταβολή, σε σχέση με αυτό που είχε συμφωνηθεί αρχικά να δοθεί από τον πειραϊκό σύλλογο. Ωστόσο, βρέθηκε λύση και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

http://redplanet.gr


Share on Facebook