Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Χρήματα υπάρχουν


"Τη στιγμή που κόβονται οι συντάξεις των συνταξιούχων τα κόμματα της βουλής ψήφισαν την αύξηση της επιχορήγησης των κομμάτων από τα 37 εκατ. που είχαν συμφωνήσει τον Μάρτιο του 2010 σε 48 εκατ. περίπου . Η πολιτική ηγεσία τουυπουργείου Οικονομικών αγόρασε και διέθεσε σε συνεργάτες και συμβούλους 80 πανάκριβα κινητά black berry. Στο υπουργείο άμυνας επαναφέρουν αποστράτους ( μεταξύ αυτών και τον υπασπιστή του Άκη ) με κάμποσους βαθμούς και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα αναδρομικά τους , όταν άλλοι απλοί εργαζόμενοι περιμένουν το οικογενειακό επίδομα ( αναδρομικά ) εδώ και μια δεκαετία. Είναι γνωστό επίσης ότι η κ.Διαμαντοπούλου χάρισε σε 55 άτομα του προσωπικού της στρατού (ημέτερους) 3.800 ? για υπερωρίες το χρόνο. Ας σημειωθεί ότι η κυρία υπουργός διόρισε τον σύζυγό της στο Εθνικό Κτηματολόγιο ΑΕ , και η μια από τις πρώτες πράξεις ήταν να δωρίσει, μαζί με δυο άλλους, 800.000 ? στον όμιλο Δοξιάδη. Ακολουθούν τα 2.700.000 ? που αποφάσισαν να μοιραστούν οι βολευτές το επόμενο εξάμηνο.
Μέρα με τη μέρα τώρα γίνεται σαφές σε όλους μας, ότι ο πέλεκυς του ΔΝΤ επικρέμαται επί των κεφαλών των πληβείων ενώ αυτοί νομοθετούν και αμύνονται για την πάρτη τους.
Φαίνεται ότι προεκλογικά ο γιος της Μαργαρίτας κατήγγειλε την κατασπατάληση και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος , όχι για να έρθει και να διορθώσει αλλά να γίνει ο συνεχιστής της."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"Αν πραγματικά, τα όσα αναφέρονται σε αυτό, δηλαδή, Κόμματα από 37 εκ στα 48 μέσα σε 3 μήνες, (δηλαδή 30% περίπου αύξηση ), ακριβά κινητά, κλπ. κλπ. κλπ. ΤΟΤΕ, απλά επιβεβαιώνεται ότι, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Αφού τα κόμματα δεν μπορούν να διαχειριστούν τα οικονομικά τους, χρωστώντας τεράστια ποσά όπως διαβάζουμε, θα διαχειριστούν τα οικονομικά του κράτους ?? Κόβοντας τις συντάξεις των γερόντων, πρέπει να αυξήσουν τα δικά τους έσοδα, αντί να δώσουν το παράδειγμα ? Το που βρισκόμαστε είναι μια κουβέντα, το τι κάνουμε εμείς για αυτό, είναι μια άλλÎ! ·. Απλά μη αντιδρώντας, γινόμαστε συνένοχοι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"Μιας και η κλάψα για τους πολιτικούς μας δεν σταματά ποτέ να πω κι εγώ κατι? Την άλλη φορα που θα ακουσεις μ....α Ελληνα οτι σου τα έφαγαν, μην αρπαχτείς και πείς ξαφνικά "Α τους απατεώνες..." γιατί σε αυτωνών τα γραφεία θα γυρνάς ξανά σε κάτι μήνες. Κοψε τα λογια τα μεγάλα, γιατί αν πραγματικά νοιώθεις θιγμένος οφείλεις την επόμενη φορά που θα δείς κάποιον να κρατάει κομματική σημαία(όποια και να είναι) να πας να του την σκάσεις στο κεφάλι. Αλλοώς πήδα απο το παράθυρο να τελειώνεις..."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook