Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Τρεις νεκροί από τροχαία στα Χανιά


ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ 28ΧΡΟΝΟΥ

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία, το τελευταίο τριήμερο στα Χανιά. Μια 45χρονη από την Βουλγαρία ήταν θύμα τροχαίου που έγινε το πρωί, ενώ την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Χανίων άφησαν μια 15 χρόνη και ένας 28 χρόνος που...




...είχαν τραυματιστεί βαρύτατα τις προηγούμενες ημέρες.

Το πρωί, στην Εθνική Οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος του κόμβου Ταυρωνίτη, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45 χρόνη εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στην προστατευτική μπάρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αφήσει την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν.

Αερογέφυρα ζωής στήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά για την μεταφορά οργάνων σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, ενός 28 χρόνου που είχε τραυματιστεί βαρύτατα το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούσθηκε με επαγγελματικό αυτοκίνητο

Ο άτυχος νέος, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων και όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη, αυτοί, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Την τελευταία της πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, άφησε μια 15 χρόνη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα το βράδυ της Παρασκευής.

Η 15χρονη επέβαινε σε μηχανή, η οποία συγκρούσθηκε με ταξί, στον επαρχιακό δρόμο Χανίων - Αεροδρομίου και έφερε βαρύτατα τραύματα σε ζωτικά της όργανα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.



Share on Facebook