Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Τελευταία ημέρα απογραφής δημοσίων υπαλλήλων


Δεν αποκλείεται ολιγοήμερη παράταση

Τελευταία ημέρα της απογραφής, σήμερα, για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους των ΝΠΔΔ, των δήμων και των νομαρχιών, αν και στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποκλείουν να δοθεί και ολιγοήμερη παράταση, εφόσον διαπιστωθεί ότι αυτό είναι αναγκαίο. Υπήρξε, εξάλλου, και σχετικό αίτημα της ΑΔΕΔΥ.

Όπως έγινε γνωστό, έως... χθες είχαν απογραφεί περί τους 675.000 υπαλλήλους και για σήμερα αναμένεται αυξημένη συμμετοχή των χρηστών έναντι της χθεσινής ημέρας. Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των απογραφέντων θα αγγίξει τους 750.000.

Υπενθυμίζεται ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική για την πληρωμή των υπαλλήλων από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ήδη απογραφεί, λαμβάνουν αποδεικτικό κωδικό και κωδικό πρόσβασης στην προσωπική τους ηλεκτρονική σελίδα, όπου θα έχουν δυνατότητα να δουν τα στοιχεία τους.

Επιπλέον σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση της απογραφής του προσωπικού, θα υπάρξει ανακατανομή των υπαλλήλων σε υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των εθελοντικών μετατάξεων και θα ακολουθήσει η υποχρεωτική μετακίνηση υπαλλήλων.Share on Facebook