Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

"Εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος!"


"Μετά από 12 χρόνια συνεχούς θητείας...

άναζητώντας τον χωρίς ποτέ να τον βρίσκει ο μέσος πολίτης για να του εκφράσει τις απόψεις του για την πόλη της οποίας ο ίδιος ηγείται...

ο Δήμαρχος ...
Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε τις προάλλες (με ταυτόχρονη την εμφάνιση δημοσιογράφων...τυχαίο? δε νομίζω) στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης (το οποίο άρων άρων εγκαινίασε πριν την ολοκλήρωση και αποπληρωμή του, απο φόβο μην δεν προλάβει να αναγραφεί στην πλακέτα της κεντρικής εισόδου του Μεγάρου το όνομα του...) εμφανίστηκε λοιπόν στην αίθουσα δεξιώσεων για να τελέσει ο ίδιος! ENAN από τους 12 συνολικά γάμους της ημέρας, τον πρώτο συγκεκριμένα, μη έχοντας τελέσει ποτέ στο παρελθόν παρόμοιο μυστήριο!!!

Σε συνέντευξη του δε προ ολίγων ημερών, καταλόγιζε στην κυβέρνηση μεταξύ άλλων το γεγονός οτι δεν θα έχουν να...πιούν γάλα οι χιλιάδες εργαζόμενοι του Δήμου του και οι οικογένειες τους, λόγω του μπλοκαρίσματος των λογαριασμών του Δήμου από το Υπουργείο Οικονομικών εξαιτίας του τεράστιου ελλείμματος.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι, το Υπ. Οικονομικών μπλόκαρε όλους τους λογαριασμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης...ΠΛΗΝ αυτόν της μισθοδωσίας των υπαλλήλων του!!!

Καλό θα ήταν ο κ. Παπαγεωργόπουλος, να κάνει πιο ουσιαστικές εμφανίσεις

κατά το...κύκνειο άσμα του!!!"ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook