Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

"Το φως δεν περιορίζεται"


"Δυστυχώς μια από τις μεγαλύτερες ελεύθερες εκφράσεις του τόπου μας, και μεγάλος μαχητής του διεφθαρμένου λόμπι που μαστίζει την Ελλάδα, έπεσε νεκρός από τους ( ασσασίνους)… των σκοτεινών δυνάμεων που εξαθλιώνουν τη χώρα μας τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια.
Η ελεύθερη έκφραση πλέον έχει καταστεί απαγορευτική, σε ένα κόσμο που μαστίζεται από το Οργουελικο κατεστημένο της Νέας Τάξης. Τώρα πλέον φαίνεται ότι το παιχνίδι της εξουσίας που μολύνει τη χώρα με πολιτικά ανδρείκελα προδότες, και που το ξεπούλημά της, όχι μόνο υλικά, αλλά και ηθικά, έχει φέρει την Ελλάδα για άλλη μια φορά στο χείλος της κοινωνικής κατάρρευσης.
Μια χώρα που κάποτε τη μάστιζε το γέλιο η φιλοξενία, το φιλότιμο, η περηφάνια, έχει γίνει αδύναμη, φοβισμένη, πληγωμένη, και πιο φτωχή, όχι από το οικονομικό της χρέος, αλλά πιο φτωχή και ορφανή από τη στέρηση μιας ακόμη "φωνής", μιας φωνής που ζητούσε βοήθεια για το κίνδυνο που πλησιάζει και μας δηλητηριάζει με τον πιο ύπουλο τρόπο.
Καλό ταξίδι Σωκράτη εκεί που θα πας, και εύχομαι όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι ότι το φως όσο και να το περιορίζεις κάποια στιγμή από την πρώτη χαραμάδα θα ξεπηδήσει μια ακόμη ακτίνα, και αυτή είναι αρκετή για να μας δήξει το δρόμο…"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook