Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Αντίο άγνωστε γνωστέ φίλε


ΑΓΝΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ... δεν σε γνώριζα διότι δεν έτυχε ποτέ να σμίξουν οι δρόμοι μας, σε γνώριζα όμως μέσα από την δημοσιογραφία... και τους αγώνες σου που προσπαθούσες να ξεσκεπάσεις όλες τις ατασθαλίες των λαμογίων που έχουν καταλύσει την χώρα!
! Σε γνώριζα όμως μέσα από το blog Τρωκτικό και παρακολουθούσα καθημερινός ότι ανέβαζες προς ενημέρωσή μας και σε θαύμαζα δεν σου κρύβω ότι: Ήθελα να σου μοιάσω κι αυτό όχι από ζήλια αλλά από την τρέλα που με έχει πιάσει τα τελευταία χρόνια να πολεμίσω όλο αυτό το σάπιο συνονθύλευμα που μας έχουν ρημάξει την ζωή μολύνοντας με την ύπαρξή τους τον αέρα που αναπνέουμε!! Ήθελα να σου μοιάσω όχι από ζήλια αλλά από την αγάπη μου για την ηθική τον σεβασμό και την αλήθεια διότι μισώ αφάνταστα τους ανήθικους τους βέβηλους και τους ψεύτες!! Ήθελα να σου μοιάσω όχι από ζήλια αλλά από την μεγάλη μου λατρεία για την Ελλάδα μας διότι μισώ και απεχθάνομαι μέχρι θανάτου όλους τους Εβραιοσιωνιστές νεοταξήτες ανθέλληνες!! Τέλος θα σου μοιάσω όχι επειδή σε ζήλευα αλλά επειδή πάνω απ΄όλα είμαι "ΕΛ-ΛΗΝ"...

Η μάχη εναντίων όλων των σαυροπόρμοφων μιασμάτων αρχίζει τώρα ανελέητη δίχως ενδοιασμούς φραγμούς οίκτο δεν θα υπάρξει έλεος για κανέναν... αυτοί που σου αφαίρεσαν την ζωή τόσο βάναυσα θα πληρώσουν όπου και να κρυφτούν δεν θα είναι ποτέ πια μακριά...!!!

Θέλω να σου μοιάσω όχι γιατί σε ζηλεύω αλλά επειδή θέλω να σε συναντήσω....

ΑΝΤΙΟ ΑΓΝΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ.....

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

ΠΗΓΗ: http://el-lhnwndikaion.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html?zx=bb3aac33ee360bf7


Share on Facebook