Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

"Απάντηση σε ανάρτηση"


"Με αφορμή ανάρτηση σας που αφορά τον Δήμο Γλυφάδας, ως κάτοικος και αναγνώστης σας θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω όσους σας παρακολουθούν το blog σας ότι:
1. Στις προηγούμενες εκλογές ο Κος Κόκκορης ήταν ο τελευταίος που έλαβε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, στιγμή κατά την οποία είχε διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό στην πόλη. Παρ όλα αυτά και με τις 8 ανθυποψήφιες παρατάξεις απέναντί του, την δεύτερη Κυριακή έχασε τις εκλογές για πολύ λίγους ψήφους...
2. Δεν είναι ακριβές ότι αποτελεί κόκκινο πανί για το τοπικό ΠΑΣΟΚ καθ ότι έχει προταθεί στην επιτροπή αξιολόγησης ΟΜΟΦΩΝΑ και από το Νομαρχιακό και από το Περιφερικό όργανο του ΠΑΣΟΚ.
3. Δίνει δυναμικό παρόν τα τελευταία 3,5 χρόνια και στα δημοτικά πεπραγμένα όπως και στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Έχει καταφέρει τη να φτάσει στα ύψη την συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ στην πόλη και παράλληλα η παράταξη « ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» έχει διείσδυση ,σε άλλους χώρους πέραν του ΠΑΣΟΚ, πρωτοφανείς για τα δεδομένα της Γλυφάδας."


Στο καπάκι ακολούθησε και το παρακάτω μήνυμα:

λυπάμαι πολύ.......που ελέγχετε και κατευθύνεται και το διαδίκτυο!!!!!!!!!!!!!!!!πίστευα οτι είσαστε αδέκαστοι και δίκαιοι....ανεξάρτητοι.....μετα απο δυο προσπάθειες κατάλαβα το αντίθετο!!!!!!!!!!!!!!!!πληρωμένοι και πουλημένοι είσαστε!!!!!!!!!!!δεν πειράζει........δε θα σας ξαναδώ ουτε θα σας παρακολουθήσω ξανα!!!!!!!!!!!!! επιτέλους πρέπει σε καποια στιγμή να ξερουμε ποιος ειναι ποιος!!!!!!!!!δείξτε οτι πουληθήκατε τι το κρατάτε κρυφό????????????????????πες τε για ποιον δουλεύετε...........δεν ειναι κακο!!!!!!!!!!!!!!! παντως εγω δεν το αφηνω ετσι..........!!!!!!!!!!!το στελνω σε ολα τα blogs......απλα για να γνωρισω την αμερόληπτη ενημερωση.......!!!!!!!!!!!


troktiko: Μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν ίχνος ευγένειας και δεν σέβονται κανέναν και τίποτα. Με μια λέξη... ΕλληνάρεςShare on Facebook