Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν τα τεστ διαιτητών!


Αν και ήταν ημέρα της γιορτής του, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πήγαν στο γήπεδο του Πολύγυρου για να ευχηθούν στον Ηλ. Σπάθα, αλλά για να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις του στο Άρης - ΠΑΟΚ. Επιστρατεύτηκαν άλλοι διαιτητές για να τους ηρεμήσουν...Όχι. Δεν πήγαν να του ευχηθούν. Παρότι χθες ο Ηλίας Σπάθας γιόρταζε, οπαδοί του ΠΑΟΚ γύρω στις 20:30 εμφανίστηκαν στο γήπεδο του Πολυγύρου όπου διεξάγονταν τα τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας προκειμένου να συναντήσουν τον Πειραιώτη ρέφερι.

Από τον αγώνα πρωταθλήματος Άρη – ΠΑΟΚ οι οπαδοί του δικέφαλου, παρότι η ομάδα τους είχε πολύ κακή απόδοση θεωρούν ότι ρόλο στην ήττα έπαιξαν κάποιες αποφάσεις του Σπάθα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στο SοccerPlus περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο βοηθητικό γήπεδο όπου εκείνη την ώρα έκαναν προθέρμανση οι Κάκος, Δαλούκας και Σπάθας.

Όταν αντιλήφθηκαν τον Σπάθα και άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του. Ο διαιτητής προκειμένου να αποκλιμακωθεί η κατάσταση αποχώρησε από τον χώρο.

Ρόλο «πυροσβέστη» έπαιξε ο… πυροσβέστης Τάσος Κάκος.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον υπεύθυνο ανάπτυξης που βρίσκονταν στο κανονικό γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν στο χώρο της έντασης και επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν λέγοντας ότι δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης.

Υπήρξε και η πληροφορία που δεν διασταυρώθηκε ότι η έλευση της αστυνομίας ήταν αυτή που έκανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

gazzetta.gr

Share on Facebook