Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

«Κούπερ, κόσμος και... πρόκριση!»


Χαμόγελα στον Άρη για την κλήρωση και οι Πολωνοί ξέρουν καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν... Ο τεχνικός της Γιαγκελόνια, Μίχαλ Πρόμπιερζ, μίλησε στο gazzetta.gr και έχρισε μεγάλο φαβορί για πρόκριση τους «κίτρινους».

«Ξέραμε...... πως θα έχουμε δύσκολο έργο, ήμασταν στο γκρουπ των αδυνάτων και θα βρίσκαμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτός έτυχε να είναι ο Άρης, ξέρουμε πως οι πιθανότητες δεν είναι καθόλου με το μέρος, ξέρουμε πως ο αντίπαλός μας είναι από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην Ελλάδα και το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο τεχνικός της Γιαγκελόνια στάθηκε στην έδρα του Άρη, το κύρος του Κούπερ, τις καλές μεταγραφές και έχρισε μεγάλο φαβορί τους Θεσσαλονικείς. «Μπροστά μας θα βρούμε μια δυνατή ομάδα, που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν. Έχει στον πάγκο της έναν μεγάλο προπονητή, όπως είναι ο Έκτορ Κούπερ, ο οποίος και έχει βοηθήσει αρκετά τον Άρη. Γνωρίζουμε καλά πως η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη είναι καυτή, και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πιστεύω θα είναι ακόμα πιο ζεστή. Έχουμε μάθει πως ο Άρης ενισχύθηκε αρκετά και συνεχίζει να κάνει κάνει μεταγραφές. Είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση» υποστήριξε στο gazzetta.gr.

Οι Πολωνοί διαθέτουν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, με τις δυνατότητες του όμως να μην φτάνουν ψηλά... Βέβαια, ο Πολωνός τεχνικός αισιοδοξεί τονίζοντας πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται «Ο Άρης στο παρελθόν έχει αποκλειστεί από ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, κάτι που σημαίνει πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και μεις θα παίξουμε ελεύθερα για το καλύτερο. Έχουμε αποκτήσει τέσσερις παίκτες, είμαστε καλή ομάδα και δεν έχουμε... μυστικά. Παίζουμε ως ομάδα και αυτό είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει».

http://www.gazzetta.gr


Share on Facebook