Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

"Επειδή πήραμε τη Φαίη, δεν σημαίνει ότι θα μεταφέρουμε και την εκπομπή της αυτούσια στο κανάλι"


Ο Πέτρος Μπούτος μίλησε επιτέλους για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά. Σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής είπε, «Ολοι λένε ότι το Μega διατηρεί ένα προφίλ, ένα επίπεδο. Αυτό επιβεβαιώνεται σε όλες τις έρευνες, όπως επιβεβαιώνεται ότι μπορεί να γίνει βαρετό, καθεστωτικό, ότι θα μπορούσε να είναι η ΕΡΤ. Αυτό δείχνει ένα κανάλι το οποίο απέχει από κάποια πράγματα. Δεν θα κάνουμε μεσημεριανάδικα. Το γεγονός ότι πήραμε μια παρουσιάστρια, τη Φαίη Σκορδά, η οποία ...


έκανε αυτή τη δουλειά πριν, δεν σημαίνει ότι θα μεταφέρουμε και την εκπομπή της αυτούσια στο κανάλι. Το έχω ξαναπεί: το μέσο είναι πάντα μεγαλύτερο από τους συντελεστές του».
Όσο για την Φαίη Σκορδά δήλωσε, «Εχει αμεσότητα, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι ερχόμενη στο κανάλι θα μας δώσει τον αέρα του ανθρώπου της διπλανής πόρτας που συζητάει όλα τα θέματα, που τόσο μας λείπει. Επίσης νομίζω ότι μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα θα κάνουν ένα πολύ ωραίο δίδυμο, όπου ο καθένας με τις δικές του ικανότητες θα αναλάβει το δικό του κομμάτι στην παρουσίαση. Το ζητούμενο είναι να σταθούν κριτικά απέναντι σε όσα συμβαίνουν, όχι να κάνουν απλή αναπαραγωγή.

Share on Facebook