Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

"Σχόλιο για το Γράμμα Ποταμό του κ. Αποστολόπουλο"


"Το να διαμαρτύρεται κάποιος και να τα ρίχνει όλα στο κράτος και στην κακή του την μοίρα και αυτό να δημοσιοποιείτε μερικές φορές απλά δημιουργεί εντυπώσεις.
Ειμαι και εγω επαγγελματίας με μηδέν αρχικό κεφάλαιο ξεκίνησα στον Ακριτικό Έβρο δημιουργώντας μια μικρή επιχείρηση με πάρα πολύ δουλειά.
Οταν λοιπόν βλέπω επαγγελματίες "αεριτζήδες" που μόνο ακάλυπτες επιταγές μας μοιράσανε...


π.χ. έρχεσε στην επιχείρησή μου ως επαγγελματίας
αγοράζεις εξοπλισμό χωρίς να σκέφτεσαι πως θα αποσβέσεις ή πως θα τα αποπληρώσεις... τοτε αυτό δεν είναι επιχειρηματική πρακτική στην οποία φταίει το κράτος.
Εαν δεν μπορείς να μαζέψεις τα υπόλοιπα των πελατών σου, ούτε το ΤΕΒΕ φταίει ούτε κανένας υπουργός, φταίει το ότι δεν έκλεισες σωστές συμφωνίες ή δεν γνωρίζεις το τι σημαίνει επαγγελματίας (ανεξαρτήτως κλάδου)
Ο κ. Αποστολόπουλος με ΑΦΜ 033277889 μας αφησε ένα ωραίο φέσι 1.200¤ με ακάλυπτες επιταγές για εξοπλισμούς που αγόρασε (θα μου πείτε δεν είναι σοβαρό το ποσό, αλλα σε μικρούς επαγγελματίες τέτοια ποσά είναι που τελικά κάνουν την διαφορά επιβίωσης) και αντί να έρθει να εξηγήσει τους λόγους "μη αποπληρωμής" μας κοροίδευε τηλεφωνικά χωρίς ποτέ να έρθει και να κλείσει τους λογαριασμούς του. Οχι κύριοι δεν συγχωρώ κανέναν για τέτοιες συμπεριφορές -δεν είναι θέμα ποσού αλλά θέμα συμπεριφοράς- μεταξύ επαγγελματιών. Να μάθουν επιτέλους τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας και επιχειρηματίας γιατί με τον αέρα έχει χαλάσει η αγορά και στην επαρχία, χάθηκε η εμπιστοσύνη, η τσίπα και το φιλότιμο. Οταν λοιπόν είδα από Chain Mail από φίλο το link & μετά διάβασα το ονοματεπώνυμο συμπλήρωσα, τελικά αυτή η χώρα είναι πολύ μικρή...
Θα μου πείτε με ποιο δικαίωμα κρίνεις , κρίνω με το δικαίωμα ανθρώπου που αγωνίστηκε με πολύ δουλειά και παρέμεινε με πείσμα στον Ακριτικό Έβρο, συνεχίζοντας τον αγώνα από το μηδέν και το υπερσπίζομαι γιατί ποτέ δεν ακούγεται. Ειμαι αυτή η σιωπηλή πλειοψηφία που παρακολουθεί. Δεν μου φταίει κανένα κράτος όταν "εγώ δεν ξέρω να προσέχω το σπίτι και την αυλή μου", ας αρχίσουν να το εφαρμόζουν όλοι και θα δείτε ότι η παραπάνω φράση του θρακιώτη παππού μου είναι η αρχή της λύσης των προβλημάτων μας.

Ευχαριστώ,

Ανώνυμος Αναγνώστης Εβρου !"
Share on Facebook