Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

«Ή το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Κώστα ή κατεβαίνουμε ‘αντάρτες’»


ΠΕΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ, ΔΗΜΑΡΑ, ΣΓΟΥΡΟΥ

Και συνομιλίες του νομάρχη Αθηνών με στελέχη της Ρηγίλλης

Απόφαση να στείλουν μήνυμα προς την Ιπποκράτους, ότι εάν το ΠΑΣΟΚ... δεν στηρίξει τον βουλευτή της Α΄ Αθήνας Κώστα Σκανδαλίδη ως υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής οι ίδιοι θα κατέβουν ως «αντάρτες» πήραν σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, σε επαφές που είχαν τις τελευταίες ημέρες ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς με τον βουλυετή του ΠΑΣΟΚ.

Οι επαφές αυτές φαίνεται να έγιναν με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Σκανδαλίδη μετά και το δημοσίευμα της αυτοδιοίκησης gr ότι το όνομα του δεν περιλαμβάνεται σε δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής (για να διαβάσετε σχετικό ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7360).

Κι αυτό γιατί μετά τον νομάρχη Αθηνών αλλά και τον διαγραφέντα βουλευτή και ο κ. Σκανδαλίδης παρά τα όσα περί του αντιθέτου διέδιδε το τελευταίο διάστημα, επιεβαίωσε ότι έχει πολύ λίγες ελπίδες να είναι εκείνος ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Δήλωση Δημαρά, επαφές Σγουρού

Απόρροια της συγκεκριμένης συνάντησης φαίνεται ότι είναι και η δήλωση του κ. Δημαρά σε κυριακάτικη εφημερίδα (στη Real News) ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο δεν πρόκειται να κατέβει αν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι οι διαρροές που κάνουν συνομιλητές του νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρού, ο οποίος επίσης έχει πεισθεί ότι δεν πρόκειται να είναι ο εκλεκτός της Ιπποκράτους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, για το λόγο αυτό ο κ. Σγουρός έχει προσεγγίσει και στελέχη της Ρηγίλλης, με αποτέλεσμα ορισμένες πηγές από το νεοκλασικό να υποστηρίζουν μετ’ επιτάσεως ότι ο νομάρχης Αθηνών θα είναι η «έκπληξη» του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την Αττική.

ΠΗΓΗ: http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7483


Share on Facebook