Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Βουλγαράκης: Αδικείται ο Κ. Καραμανλής


ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ; ΣΟΒΑΡΑ;

Διευκρινίσεις σχετικά με την απόφασή του να ζητήσει την κλήση ως μαρτύρων στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, και των μετά απ’ αυτόν υπουργών...Πολιτισμού (Μ. Λιάπη, Αντ. Σαμαρά και Π. Γερουλάνο) έδωσε σήμερα ο πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Γιώργος Βουλγαράκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, o κ. Βουλγαράκης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συνομιλήσει με κανέναν από τους προτεινόμενους -από τον ίδιο- μάρτυρες, σημειώνοντας ότι το μόνο που θέλει είναι να ειπωθεί η αλήθεια.

«Από τον κ. Σαμαρά εν προκειμένω, ζητώ να πει, γιατί κι αυτός δεν ακύρωσε τα συμβόλαια, για τα οποία εγώ κατηγορούμαι επίσης ότι δεν ακύρωσα, με τη μόνη διαφορά ότι εγώ παραπέμπομαι στην προανακριτική επιτροπή και κανένας άλλος», ανέφερε, ενώ ερωτηθείς αν αισθάνεται πικρία για τη στάση του προέδρου της ΝΔ σχολίασε: «Ο κ. Σαμαράς, είναι αρχηγός της ΝΔ σήμερα, όπως υπήρξαν αρχηγοί της ΝΔ πολλοί. . Η ΝΔ δεν ανήκει στον κ. Σαμαρά, ανήκει στον κόσμο της».

«Εγώ, ήμουν και είμαι ΝΔ», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει κάνει συζήτηση με κανένα άλλο κόμμα.

Κληθείς δε να σχολιάσει την υπάρχουσα ατμόσφαιρα γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την άποψή του ότι η εικόνα που υπάρχει γύρω του τον αδικεί. Χαρακτήρισε επίσης τον κ. Καραμανλή μεγάλο κεφάλαιο για την κεντροδεξιά, ενώ εκτίμησε ότι στο μέλλον θα κληθεί να παίξει ενοποιητικό ρόλο.

Share on Facebook