Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Ο πόλεμος των εκδοτών μεταξύ του Αλαφούζου και του ΔελλατόλαΟι καλύτερες κόντρες είναι αυτές των εκδοτών και των δημοσιογράφων. Βγάζουν πολλές ειδήσεις κυρίως όταν έχουν να κάνουμε με συμφέροντα άλλων. Όπως της πρότασης του Σάλλα που έχει κάνει άνω κάτω τα ΜΜΕ. Ο Αλαφούζος διαφωνεί για τους λόγους που ο ίδιος ξέρει και ο Δελλατόλας έχει πάρει την πλευρά όλων των ΜΜΕ υπέρ του Σάλλα αφού και δάνεια έχουν πάρει αλλά και διαφημίσεις από την τράπεζα Πειραιώς και ενδεχομένως να θεωρούν ότι πράγματι το καλύτερο είναι η συγχώνευση.

Διαβάστε πως απαντάει ο Δελλατόλας στον Αλαφούζο. Τον ...σφάζει κανονικότατα.

Για παράδειγμα, είναι να απορεί κανείς πως ενώ σχεδόν όλα τα Μ.Μ.Ε., χθες και σήμερα, είδαν με θετικό μάτι, αλλά και με κριτική στάση την πρόταση Σάλλα, …ξεχώρισε ο Όμιλος Αλαφούζου, επιτιθέμενος με σφοδρότητα και ρίχνοντας βέλη εμπάθειας σε πολλές κατευθύνσεις, την ώρα που κανείς δεν έχει ξεχάσει:

1] Τις ιστορίες με τα λαθρεμπόρια που ταλάνισαν την δημόσια ζωή επί χρόνια.

2] Τα μονοπύθμενα καράβια κόντρα σε περιβαλλοντικούς όρους, με στόχο το κέρδος και μόνο.

3] Την εισφορόδιαφυγή 5 δις που ανάγκασε μέλος της οικογένειας να καταφύγει στο εξωτερικό επί 2 χρόνια

4] Τον εκδότη που μπουκάριζε στο γραφείο του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, και κατά δήλωσή του στον ανακριτή, του έριξε επιταγή στο τραπέζι.

5] Την ανοικτή προσπάθειά τους να κάνουν τους τιμητές στο πολιτικό σύστημα, στην οικονομία, στα Μ.Μ.Ε., λοιδορώντας όσους …τολμούν να έχουν διαφορετική άποψη.

Νισάφι λοιπόν πια με τους τιμητές των πάντων. Όλοι κρίνονται από τη στάση τους, το παρελθόν τους.

Πάπα έχουμε στη Ρώμη.. ας μην αποκτήσουμε δεύτερο στην Αθήνα!

Share on Facebook