Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Ριέρα: Αν τα βρουν, μπορεί να έρθω


Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Άλμπερτ Ριέρα, με δηλώσεις του στο σημερινό (17/7) φύλλο της «SportDay». Αν και...ακόμη είναι παίκτης της Λίβερπουλ, ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ έδειξε, όσο μπορούσε, ότι βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του στους ερυθρολεύκους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πρώτη ερώτηση που του έγινε ήταν το αν είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα. «Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Και δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί είμαι ακόμα παίκτης της Λίβερπουλ και δεν μου επιτρέπεται να μιλάω με άλλους συλλόγους», απάντησε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής.

Ερωτηθείς για το σενάριο Ολυμπιακός και Λίβερπουλ να τα βρουν, τόνισε: «Αν συμβεί κάτι τέτοιο και με ενημερώσει ο σύλλογός μου, τότε θα το συζητήσω». Αυτό ήταν το πρώτο σημάδι ότι βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στον Πειραιά. «Ασφαλώς και δεν το αποκλείω να έρθω στην Ελλάδα. Μπορεί, αν τα βρουν Λίβερπουλ και Ολυμπιακός, να έρθω», δήλωσε στη συνέχεια, ενώ απέφυγε με να ξεκαθαρίσει αν έχει μιλήσει με τους Πειραιώτες: «Είμαι παίκτης της Λίβερπουλ, δεν επιτρέπεται να μιλώ με άλλες ομάδες». Η επικοινωνία της «SportDay» με τον Ριέρα έκλεισε με την ευχή η επόμενη συνομιλία να γίνει… εκ του σύνεγγυς, με τον παίκτη των «κόκκινων» να απαντά: «Ποιος ξέρει; Μπορεί…»!

balla.gr

Share on Facebook