Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Δείτε έναν ...φλώρο που θα μιλήσει για τους γονείς και το μορφωτικό επίπεδο


Τουλάχιστον ατυχής ήταν η δήλωση που έκανε ο Πέτρος Μπούτος για να στηρίξει το δελτίο του Mega το οποίο καταρρέει. Είπε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου περνάει μπροστά επειδή το κοινό είναι ηλικιωμένοι και αμόρφωτοι.
Τι μας λες ρε ...Μυκονιάτη Πέτρο Μπούτο; Απαξιώνεις συγκεκριμένες ηλικίες και τις ρίχνεις στον καιάδα;
Γιατί δεν σκέφτεσαι το πιο απλό; Ότι το κανάλι σου παίζει παιχνίδια λόγω Βαρδινογιάννη και τώρα με την κρίση και τα πολιτικά γεγονότα δεν μπορεί να το εμπιστευθεί.
Μήπως θέλεις να μας πεις ότι την Όλγα Τρέμη την...


παρακολουθούν τον χειμώνα όλοι οι λεφτάδες της καλής κοινωνίας; Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες. Φτωχαδάκια και αμμόρφωτοι κ.Μπούτο που συντηρούμε κάτι άξεστους σαν εσένα. Δεν μας απασχολεί καθόλου ποιος προηγείται αλλά η πρόκληση σε βάρος κάποιας συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων που είναι οι γονείς μας ή οι παπούδες μας έχει και ένα όριο.

Δεν είμαστε όλοι αυτοί που θα παντρευτούμε την γυναίκα του άλλου και θα είμαστε όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα. Αυτά είναι Αμερικανιές που κάνετε εσείς κ.Μπούτο.

Άκου έναν ΦΛΩΡΟ που θα πει για αμμόρφωτους γονείς και ηλικιωμένους. Τσου ρε...

Υ.Γ: Μήπως τελείωσαν οι σειρούλες στο Mega και γιαυτό το δελτίο έχει πέσει; Μην ξεχνάμε ότι τον Σεπτέμβριο αρχίζουν τα μυστικά της Εδέμ πριν το δελτίο και αμέσως μετά θα έχει την ζωή της άλλης. Κούμπωσαν δηλαδή το δελτίο ανάμεσα σε δύο σειρές που κάνουν 50%. Και ...αρουραίος σαν εμάς να έλεγε το δελτίο ένα 25% θα το έκανε εύκολα.
Share on Facebook