Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

"Έλεος ρε παιδιά με τον Π. Κωστόπουλο"


"Διάβασα την συνεντευξή του Κωστοπουλού στην σημερινή real και το μόνο που εχώ να πω είναι ΕΛΕΟΣ. Για πόσο χαζούς μπορεί να μας περνάει ο κύριος αυτός; Για πόσα χρόνια ακόμα νομίζει ότι μπορεί να ανερεί αυτά που λεεί και κάνει χωρίς κανείς να απαντάει;

1) στο θέμα της Μενεγάκη: είναι δυνατόν να λεεί ότι η Μενεγάκη δεν είχε καμία...


ιδιαίτερη μεταχείρηση από τα περιοδικά του όταν για τόσα χρόνια μας είχαν ζαλήσει για την «βασιλισσά της πρωινής ζώνης»? θελεί μήπως να διαβάσει τα κείμενα του ένα χρόνο πριν που την αποθέωνε? Όχι τώρα επειδή η Μενεγάκη δεν του μιλάει να κάνει ότι δεν την ξέρει.

2) Ο Κωστόπουλος «ξεχνάει» ότι έχει βαφτήσει το παιδί της Μενεγάκη. ΜΟΝΟ γιαυτό τον λόγο δεν έπρεπε να δημοσιευσεί δικό του περιοδικό της φωτογραφίες της με τον Παντζόπουλο. Ας της δημοσιευέ οποιοδήποτε άλλο περιοδικό,αυτός έπρεπε να σεβαστεί το παιδί της που έχει βατήσει.

3) Για το θέμα της Τατίανας: Επειδή ο Κωστόπουλος πήγε στο Greek Idol και έκανε τον κριτή για 2 μήνες αυτό δεν τον κάνει αυτόνομα ειδήμωνα στην τηλεόραση να κρίνει τα κανάλια και τις αποφάσεις τους. Άλλωστε μέχρι και στο greek idol ο κόσμος δεν τον άντεξε και στον τελευταίο επεισόδιο τον γιούχαρε. Ας σταματήσει λοιπόν συνέχεια να κάνει τον έξυπνο."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook