Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Π.Μπούτος:Απορώ γιατί κάποιοι ασχολούνται τόσο πολύ με αυτά τα νούμερα


Διαβάστε τι είπε ο κύριος Μπουντος για το Κεντρικό Δελτίο του Mega και του Alter.
-Γίνεται πολύς λόγος για τις τηλεθεάσεις των δελτίων ειδήσεων.Τώρα που τα «Μυστικά της Εδέμ» δεν προβάλλονται το δελτίο του Μega είναι δεύτερο.Πώς το σχολιάζετε;
«Απορώ γιατί κάποιοι ασχολούνται τόσο ...
πολύ με αυτά τα νούμερα όταν συζητάμε για τη θερινή περίοδο, στην οποία οι τηλεθεατές είναι περίπου κατά 50% ή 1,5-2 εκατομμύρια λιγότεροι από ό,τι συνήθως. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για μετακίνηση αλλά για συνολική αποχώρηση του κοινού από την τηλεόραση. Η διαφορά δημιουργείται επειδή το Αlter βασίζεται σε τηλεοπτικό κοινό άνω των 65 ετών και χαμηλής μόρφωσης, οι οποίοι και συνεχίζουν να βλέπουν τηλεόραση το καλοκαίρι και προτιμούν το δελτίο του Χατζηνικολάου. Πραγματικά απορώ γιατί δημιουργείται θέμα σε μια περίοδο όπως αυτή, όπου όλοι γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες τηλεθέασης αλλάζουν άρδην!».


Αυτοί οι διευθυντές πότε μα πότε δεν μπορούν να δουν καθαρά την αποτυχία( λέγοντας αποτυχία δεν εννοώ το ότι είναι δεύτερο).Ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι το δελτίο του Mega χωρίς το megalo LEAD IN από τα Μυστικά της Εδέμ θα περνούσε στην δεύτερη θέση.Όσο για την απορία σας γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με αυτά τα νούμερα, είναι γιατί εσείς μας τα μάθατε με τα πολλά δελτία τύπου για την megali(lead in )πρωτιά σας.

http://tvnea.blogspot.com/

Share on Facebook