Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Η Ελένη φεύγει. η Κατερίνα έρχεται!


Η ωραία Ελένη ξανά στους δέκτες από Σεπτέμβρη! Μετά την μετάδοση των Best Of επεισοδίων του «Καφέ με την Ελένη», οι τηλεθεατές του ALPHA από την Δευτέρα 2 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τηλεοπτικές ...
σειρές «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», καθώς και διπλά επεισόδια της δραματικής σειράς «Αν μ' Αγαπάς» στην οποία πρωταγωνίστησε τις σεζόν 2006-2008 η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Αλλαγές θα υπάρξουν ωστόσο και στην Prime Time αφού τα επεισόδια του «Got To Dance» ολοκληρώνονται εντός του Ιουλίου. Στην θέση του χορευτικού τάλεντ σόου τοποθετείται η αστυνομική σειρά CSI: Las Vegas. Ο αστυνομικός συνδυασμός CSI:Las Vegas και CSI:Miami είχε χρησιμοποιηθεί παρελθοντικά και στον προγραμματισμό του Ρικ Σπίνερ τις Δευτέρες.

Παράλληλα τα Σαββατοκύριακα επιστρατεύεται η Καλομοίρα και το «Big in Japan» (Κυριακές 21:00), αλλά και η Σίσσυ Φειδά με το «Σπίτι από την αρχή» (Σαββατοκύριακα 17:05).

Να θυμίσουμε πως το κανάλι της Κάντζας δοκίμασε διάφορους προγραμματιστικούς συνδυασμούς στο απογευματινό και βραδινό του καλοκαιρινό πρόγραμμα, με μέτρια εμπορικά αποτελέσματα. Υψηλά στελέχη του σταθμού τονίζουν στο TVNEA πως «το κανάλι επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τα νούμερα του καλοκαιριού».

http://tvnea.blogspot.com/

Share on Facebook