Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Έτοιμος ο Νταντόμο


Ο Ουρουγουανός έπιασε μπάλα, πήρε μέρος στην άσκηση κυκλοφορίας και έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία. Ο τραυματισμός του τον άφησε αρκετά πίσω. Το μεγάλο ερωτηματικό της φετινής προετοιμασίας ήταν ο Κλαούντιο Νταντόμο. Έπρεπε...
...να φτάσουμε τη 13η ημέρα στο Ζέεφελντ για να δούμε τον Ουρουγουανό να παίρνει κανονικά μέρος και στις ασκήσεις με μπάλα δείχνοντας στοιχεία ενός κλασικού αριστερού μπακ. Στην άσκηση κυκλοφορίας που δούλεψαν οι παίκτες, παίζοντας 8 εναντίον 8 χωρισμένοι σε τρεις ομάδες στο μισό γήπεδο, ο Νταντόμο έπαιξε στην κλασική του θέση εκείνη του αριστερού μπακ. Το κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του αμυντικά είναι η δύναμη με την οποία πέφτει πάνω στον αντίπαλο, ενώ επιθετικά αποτελεί θετικό το γεγονός ότι ξέρει να δίνει τη μπάλα και να κάνει αμέσως κίνηση, δείχνοντας ότι έχει ποδοσφαιρική παιδεία.

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο η πρώτη του εικόνα με τη μπάλα στα πόδια είναι σίγουρα ενθαρρυντική. Ο Νταντόμο είναι ένας παίκτης που έχει αρκετά στοιχεία του... Αραούχο στο παιχνίδι του. Θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να μπει και τακτικά στο κλίμα της ομάδας, αν και δεν δείχνει να χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

http://www.aek365.grShare on Facebook