Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Πρώτη... γεύση από τριάδα


Με το καλημέρα η επιθετική τριάδα-φωτιά του Παναθηναϊκού έδεσε. Οι Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού και Σεμπάστιαν Λέτο έδειξαν στη διάρκεια μιας άσκησης ότι θα αποτελέσουν τη δύναμη πυρός της ομάδας. Άλλαζαν τη μπάλα με κλειστά μάτια και είχαν συνεχείς εναλλαγές θέσεων, ειδικά οι δυο ακραίοι μετακινούνταν διαρκώς δεξιά και αριστερά......Ο Γκοβού έδειξε αρκετά στοιχεία από την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση του στο δίτερμα, ωστόσο φανέρωσε πτυχές την νοοτροπίας του και της σωστής κίνησης του στον κενό χώρο. Είχε κάποια προβλήματα συννενόησης με τους συμπαίκτες του, όμως σταδιακά θα προσαρμοστεί πλήρως και θα τα ξεπεράσει.

Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής εστιάστηκε κυρίως στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας επιθυμεί η ομάδα του να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό θα δουλέψει πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο δεξί του πόδι. Ο "τυπάρας" είχε δεχθεί μια γονατιά από τον Χουάν Βερόν στον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή στο Μουντιάλ. Εκτιμάται ωστόσο ότι σε δυο-τρεις μέρες θα γυμνάζεται κανονικά.

http://prasinanea.gr

Share on Facebook