Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

ΕΝΑ "ΒΗΜΑ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...!!!


ΤΟ GREENAREA... ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ WILLIAM GALLAS... Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΕΔΩ Κ' ΜΕΡΕΣ...
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ..., ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ! ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΝΑΤΣΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ' ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΕΛΑΤΗ" ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΠΛΑΙΟ ΤΟΥ...!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΤΗΙΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΤΉΣΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΈΣ 1.5-6 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ' ΜΠΌΝΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 700 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΡΧΉΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΕΙΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ,
Η ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΕ 900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ' ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ,
ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΉ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ... Κ' ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Κ' ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΑΡ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ....!!!

ΠΗΓΗ: http://greenarea13.blogspot.com/2010/07/blog-post_17.html


Share on Facebook