Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

"Σχετικά με το επίδομα παραμεθωριου"


"στον εβρο ακομη δεν εχουμε παρει το επιδομα παραμεθωριου του ιουνιου..δεν ξερω αν το γνωριζει ο υπουργος αλλα εδω πανω ζουν τετραμελης οικογενειες με 1200ευρο το μηνα..δεν ειναι...
ολοι ταξιαρχοι να περνουν 3500ευρο το μηνα και να σουλατσαρουν με κρατικα αυτοκινητα τρωγωντας τζαμπα στης λεσχες στην υγεια του λαου..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------------------------------------

"Θα ήθελα να απαντήσω στο φοβερό αναγνώστη που κατηγορεί δίχως να γνωρίζει.Το πρόβλημα ποιό είναι κύριε ΕΠΟΠ (γιατί μόνο ΕΠΟΠ τα γράφουν αυτά):Ότι δεν πήρατε το επίδομα παραμεθωρίου ή΄ο μισθός του Ταξίαρχου?Στην υπόλοιπη Ελλάδα δηλαδή τα πήρανε?Όχι μεγάλε.Πήραν όλοι τα μισά και αν θες να μάθεις και οι Ταξίαρχοι τα μισά πήραν.Δεν θα σου εξηγήσω που κολλάει το σύστημα γιατί σίγουρα η παιδεία σου δεν το αντέχει.Για τους υπόλοιπους φίλους, όντως τα λεγόμενα Εκτός Έδρας έρχονται μισά μισά γιατί κάτι φοβεροί επίτροποι που ελέγχουν τα φύλλα πορÎ! �ίας, τα ξεψαχνίζουν και όπως καταλαβάινετε τα καθυστερούν.Μέχρι το Δεκέμβριοωθεωρώ ότι δεν θα χάσουμε ευρώ.Απο κεί και πέρα...βλέπουμε.όσο για τους Ταξίαρχους που αναφέρει ο "τζάμπα μάγκας", καταρχάς όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Έχουν ένα αξίωμα και γι αυτό σπουδάσαν, πέρασαν κάποια πράγματα και έγιναν αυτό που έγιναν.Δεν θα απολογηθούν σε κανέναν γιατί χρησιμοποιούν υπηρεσιακό όχημα ή γιατί παραβρίσκονται σε δεξιώσεις.Είναι μέρος της δουλειάς τους.Αν μπορούσες τζάμπα μάγκα να γινόσουν Αξιωματικός, αλλά βολεύτηκε! στο Στρατό και ενώ είσαι ένα τίποÏ! �α πα ίρνεις και 1200ευρώ το μήνα, τη στιγμή που μορφωμένοι άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα δεν παίρνουν πάνω από 800.Γι αυτό συνέχισε να τεμπελιάζεις και μη μιλάς καθόλου.
Ελπίζω να δημοσιεύσετε την άποψη μου και όχι μόνο την άποψη του συγκεκριμένου που απλά προσπαθεί να διαμορφώσει λάθος εικόνες.
Τέλος θα ήθελα να πώ ότι δεν είμαι ούτε Ταξίαρχος ούτε Στρατηγός.Είμαι μικρός Αξιωματικός και σέβομαι απόλυτα τα αξιώματα του καθενός.Δε μπορώ όμως να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι κάποιοι χαραμοφάηδες ζούν εις βάρος άξιων συνανθρώπων τους.
Με τιμή"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook